Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United ? Arsenal 1-0. O'Shea aduce victoria ?diavolilor? (VIDEO)

Manchester United ? Arsenal 1-0. O'Shea aduce victoria ?diavolilor? (VIDEO)

Manchester United ? Arsenal 1-0. O'Shea aduce victoria ?diavolilor? (VIDEO)
29 Apr 2009   •   23:40

Deţinătoarea Ligii Campionilor, Manchester United, s-a impus în prima manşă a semifinalelor cu 1-0 în faţa lui Arsenal. Unicul gol al partidei a fost marcat în prima repriză de John O'Shea, formaţia lui Sir Alex Ferguson având acum prima şansă pentru a merge în ultimul act al competiţiei.

United i-a luat tare pe copiii lui Wenger, care în debutul partidei dădeau senzaţia că nu ştiau unde se află. Ratările lui Rooney şi Tevez au anunţat golul înscris de O'Shea. ?Tunarii? au reuşit să mai echilibreze meciul, Fabregas dându-i primele emoţii lui Van der Saar, dar tot gazdele au rămas vioara întâi. Apărarea lui Ferguson a respins tot, mijlocul şi-a făcut datoria, astfel că băieţii din atac au putut să-şi facă jocul liniştiţi. Almunia a mai intervenit de două ori providenţial în faţa lui Cristiano Ronaldo, finalul primei reprize desfăşurându-se destul de liniştit.

Partea a doua a adus mai mult spectacol, chiar dacă ocaziile cu adevărat importante au fost destul de puţine. Manchester putea să-şi mărească avansul prin Anderson, Carrick sau Cristiano Ronaldo, ultimul şutând în bară, în timp ce replica oaspeţilor a venit de la Adebayor. Chiar dacă Wenger a forţat pe final cu Bendtner şi cu Eduardo, rezultatul a rămas neschimbat, astfel că ?diavolii roşii? sunt favoriţi la calificarea în finala de la Roma.

Vedeti aici golul partidei

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close