Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United bate Wigan cu 1-0 după modelul filmului "Dispari în 60 de secunde"

Manchester United bate Wigan cu 1-0 după modelul filmului "Dispari în 60 de secunde"

Manchester United bate Wigan cu 1-0 după modelul filmului "Dispari în 60 de secunde"
Sursa foto: Wayne Rooney, fotbalist Manchester United
15 Ian 2009   •   10:39

Echipa lui Sir Alex Ferguson a câştigat, miercuri, partida restantă din Premier League cu Wigan Athletic, după un gol marcat în primul minut de Rooney. Speranţele celor de la Wigan de a pleca de pe Old Trafford cu puncte primeau o puternică lovitură şi tabela se închidea după doar un minut de joc. În urma acestui rezultat, Man United a urcat pe locul 2 în clasamentul Premiership, cu două puncte mai puţin decât liderul Liverpool, dar şi cu un meci mai puţin jucat.
Managerul celor de la United nu s-a sfiit să facă cinci schimbări în formula de start faţă de echipa cu care jucase împotriva lui Chelsea la sfârşitul săptămânii trecute. Astfel, Rafael, John O'Shea, Paul Scholes, Michael Carrick şi Nani i-au înlocuit pe Gary Neville, Patrice Evra, Darren Fletcher, Ryan Giggs şi Ji-Sung Park.Nici unul din cei cinci nu a luat parte, însă, la faza golului din minutul 1, când Berbatov i-a pasat lui Ronaldo, iar portughezul l-a găsit pe Rooney cu o pasă bună pentru o finalizare simplă a internaţionalului englez.
Restul primei nu a fost tocmai uşoară pentru Manchester United, Wigan ratând câteva ocazii prin Heskey, Melchiot. În a doua parte a jocului Manchester a început, însă, să îşi creeze din nou ocazii, Berbatov fiind aproape de gol. Meciul s-a terminat, însă, cu bine pentru elevii lui Alex Ferguson, iar Liverpool poate începe să se teamă serios pentru siguranţa primului loc în clasament, pe care în ocupă în acest moment.
United, însă, merge foarte bine şi se poate aştepta să recupereze diferenţa de doar două puncte cât de curând. Jocul relativ slab nu a fost, însă, singurul motiv de nemulţumire pentru "Diavolii Roşii" în acest meci. Conform site-ului oficial al clubului din Manchester, marcatorul golului, Wayne Rooney, s-a accidentat în timpul meciului la muşchiul coapsei. El a părăsit terenul, fiind înlocuit de argentinialul Carlos Tevez, şi va lipsi în jur de trei săptămâni, ratând meciurile cu Bolton Wanderers, Derby County, Tottenham Hotspur, West Bromwich Albion şi Everton, după estimările clubului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close