Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United egalează ŢSKA Moscova în minutul 90+2, pe Old Trafford, şi merge în optimile Ligii

Manchester United egalează ŢSKA Moscova în minutul 90+2, pe Old Trafford, şi merge în optimile Ligii

Manchester United egalează ŢSKA Moscova în minutul 90+2, pe Old Trafford, şi merge în optimile Ligii
04 Noi 2009   •   00:20

Lucrurile au fost aproape de a se complica în Grupa B a Ligii Campionilor după ŢSKA Moscova a ratat producerea şocului chiar pe Old Trafford, fiind egalată de Manchester United în minutul 90+2. Scorul final al meciului a fost 3-3, dar ruşii au avut la un moment dat un avantaj de două goluri pe tabelă. Cu toate acestea, meciul s-a terminat cu o calificare în optimi pentru United. Wolfsburg s-a impus cu 3-0 la Istanbul, cu Beşiktaş, şi turcii sunt într-o situaţie care pare fără ieşire.
Portarul lui ŢSKA, Akinfeev, a anunţat înaintea meciului cu Manchester: "Mergem să facem o surpriză, la fel ca victoria lui Rubin Kazan la Barcelona". Şi gura i-a fost aurită, ŢSKA Moscova obţinând pe Old Trafford un rezultat foarte bun, care putea fi şi mai bun.
Dzagoev a deschis scorul pentru ruşi în minutul 25, dar englezii nu şi-au făcut griji. Owen a egalat în minutul 29, iar lucrurile păreau să intre în normal. Ruşii au avut, însă, personalitate şi Krasic, "tartorul" României de la Belgrad, a dus scorul la 1-2 doar două minute mai târziu. Chiar după pauză, situaţia devenea foarte grea pentru trupa lui Alex Ferguson, Berezutsky ducând scorul la 1-3. Surpriza părea deja probabilă.
Vechea gardă nu l-a lăsat, însă, pe antrenorul scoţian, iar bătrânul Paul Scoles a readus speranţele în minutul 84, pentru ca nou-venitul Valencia să arunce tribunele în aer în minutul 90+2. 3-3, rezultat care o califică pe United în optimile de finală ale Ligii Campionilor.
Wolfsburg a învins la Istanbul cu un scor de forfait
Campionii germani nu au avut nici o problemă la Istanbul, iar Misimovic a deschis scorul pentru Wolfsburg încă din minutul 14. Al doilea gol nu a venit decât în minutul 80, atunci când Gentner l-a învins pe Rustu. Bosniacul Dzeko a închis tabela la 0-3 în minutul 87.
Clasamentul grupei B
1. Manchester United - 10 puncte
2. Wolfsburg - 7
3. ŢSKA Moscova - 4
4. Beşiktaş - 1
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester TSKA Moscova
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close