Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United elimină Tottenham din Cupa Angliei, cu Berbatov marcator decisiv

Manchester United elimină Tottenham din Cupa Angliei, cu Berbatov marcator decisiv

Manchester United elimină Tottenham din Cupa Angliei, cu Berbatov marcator decisiv
Sursa foto: dimitar berbatov
24 Ian 2009   •   22:09

Manchester United s-a calificat în runda a cincea a Cupei Angliei, după ce a învins, sâmbătă, Tottenham Hotspurs cu scorul de 2-1. Astfel, Spurs au fost eliminaţi din competiţie prin golul fostului lor jucător, bulgarul Dimitar Berbatov.
Liderii din Premier League au întâlnit, sâmbătă, o formaţie cu un număr mare de vedete, cum ar fi Luka Modric, Roman Pavlyuchenko, Jermaine Defoe, Giovanni dos Santos şi nu numai, dar care nu a reuşit nimic bun în prima parte a sezonului. Aflată pe locul 16 în campionat, Tottenham nu a putut face faţă campioanei Angliei şi a Europei, cu toate că a început promiţător meciul. În minutul 5, astfel tabela de pe Old Trafford arăta deja 0-1, Spurs marcând primii prin atacantul Roman Pavlyuchenko, devenit vedetă cu echipa Rusiei, la Campionatul European din Austria şi Elveţia.
Trupa lui Alex Ferguson nu a intrat, însă, în panică, echilibrând jocul repede. Destul de repede au apărut şi ocaziile pentru Manchester United, care a şi reuşit să marcheze în minutul 35 prin Paul Scholes, care a şutat spre portarul Alnwick, dar mingea a fost deviată de Huddlestone, mingea trecând apoi printre picioarele lui Carlos Tevez şi intrând în poartă. La nici un minut după această reuşită, Dimitar Berbatov şi-a "muşcat" fosta echipă, marcând golul prin care United a trecut la conducere. Carrick a trimis o pasă lungă spre careul lui Tottenham, iar bulgarul a preluat mingea şi a şutat pe jos, bătându-l pe Alnwick, confrom eurosport.yahoo.com.
Formaţia din Manchester a controlat restul reprizei, intrând la cabine în avantaj. A doua repriză a adus, în ciuda intrării lui Giovanni dos Santos, fostul jucător al Barcelonei, doar o mare ocazie pentru Tottenham. După şutul din vole al lui Gareth Bale Spurs nu au reuşit deloc să pună în pericol poarta "Diavolilor Roşii", care au câştigat fără să joace un fotbal de foarte bună calitate.
Spurs au, în acest moment, şase înfrângeri în ultimele nouă partide, în timp ce United merge "ceas", după ce a revenit în fruntea clasamentului din Premier League şi se descurcă bine, până în acest moment, în Champions League, Cupa Ligii Angliei şi Cupa Angliei.
Celelalte partide disputate sâmbătă în Cupa Angliei:
Hartlepool U. - West Ham United: 0 - 2
Chelsea - Ipswich Town: 3 - 1
Doncaster Rovers - Aston Villa: 0 - 0
Hull City - Millwall: 2 - 0
Kettering - Fulham: 2 - 4
Portsmouth - Swansea C.: 0 - 2
Sheffield United - Charlton Athletic: 2 - 1
Sunderland - Blackburn Rovers: 0 - 0
Torquay U. - Coventry City: 0 - 1
Watford - Crystal Palace: 4 - 3
West Bromwich Albion - Burnley: 2 - 2
Wolverhampton Wanderers - Middlesbrough: 1 - 2
Foto: www.daylife.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close