Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United - Fulham 3-0 şi "Diavolii Roşii" lasă Liverpool în urmă

Manchester United - Fulham 3-0 şi "Diavolii Roşii" lasă Liverpool în urmă

Manchester United - Fulham 3-0 şi "Diavolii Roşii" lasă Liverpool în urmă
Sursa foto: Wayne Rooney
19 Feb 2009   •   10:24

Trupa lui Sir Alex Ferguson merge din ce în ce mai bine şi acest lucru se vede şi în clasamentul Premier League. Ultima victorie a lui United, obţinută miercuri pe Old Trafford într-o partidă restantă cu Fulham, scor 3-0, a fost chiar mai clară decât o arată scorul, iar adversarii la titlu încep să se gândească, deja, la sezonul viitor. Cea mai apropiată urmăritoare, Liverpool, se află în acest moment la cinci puncte de formaţia din Manchester.
Rezultatul partidei de pe Old Trafford nu a stat în nici un moment sub semnul îndoielii, Fulham fiind o victimă sigură în faţa liderului din Premier League, una dintre cele mai în formă echipe ale Europei. Paul Scholes, fidelul mijlocaş al lui United crescut de Alex Ferguson, a deschis scorul repede, în minutul 12, după ce a şutat din voleu de la 30 de metri o minge trimisă la el direct din corner de către Carrick. Avea să fie una din mai multele ocazii când portarul oaspeţilor, australianul Mark Schwarzer, a gafat. Australianul nu a reuşit să prindă bine mingea şi gazdele plecau ca din puşcă în acest meci, potrivit eurosport.yahoo.com.
Nu a trecut mult şi "diavolii roşii" şi-au dublat avantajul, lucru logic judecând după jocul celor două echipe. Berbatov a marcat în minutul 30 după ce irlandezul O'Shea i-a pasat în faţa porţii, bulgarul profitând şi trecându-şi numele pe lista marcatorilor. Având în vedere că meciul mergea într-o direcţie uşor de prevăzut, managerul Alex Ferguson şi-a permis şi să îl introducă pe teren pe Wayne Rooney, accidentat în ultimele şapte partide conform sursei citate. Intrat în minutul 61 în locul lui Berbatov, Rooney s-a "lipit" imediat la gol. După doar două minute după ce a revenit pe terenul de joc, internaţionalul englez a transformat în gol o centrare de la sud-coreeanul Park Ji Sung, trimiţând mingea cu putere în plasă de la 6 metri.
Pe lângă cele trei puncte obţinute, de care se bucură toată echipa, portarul olandez Edwin van der Sar poate fi mulţumit că şi-a extins seria de invincibilitate la nu mai puţin de 14 partide.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Fulham Premier League
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close