Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United învinge Wolves cu 3-0, după al 900-lea meci de campionat sub conducerea lui Ferguson

Manchester United învinge Wolves cu 3-0, după al 900-lea meci de campionat sub conducerea lui Ferguson

Manchester United învinge Wolves cu 3-0, după al 900-lea meci de campionat sub conducerea lui Ferguson
16 Dec 2009   •   02:12

Manchester United a sărbătorit al 900-lea meci de campionat sub conducerea lui Sir Alex Ferguson cu o victorie, scor 3-0, cu Wolverhampton, care a dus-o la egalitate de puncte cu Chelsea, în fruntea clasamentului din Premier League. Cele două formaţii sunt despărţite acum de golaveraj, Chelsea având însă şi avantajul unui meci mai puţin disputat.

Antrenorul lui Wolves, Mick McCarthy, a făcut 10 schimbări în echipa care în weekend câştigase cu Tottenham, portarul Marcus Hahnemann fiind singurul supravieţuitor, iar acest lucru l-a costat scump. United a dominat meciul de la început, însă a deschis scorul abia după 30 de minute de joc, din penalty, prin Wayne Rooney, după ce Ronald Zubar a jucat cu mâna intenţionat şi prostesc o minge centrată în careu.

Cu două minute înainte de pauză, Nemanja Vidic a înscris cu capul din cornerul executat de Darron Gibson, pentru ca scorul final să fie stabilit de Antonio Valencia, în minutul 66, cu un şut de la 10 metri.

Alte rezultate:
Sunderland 0 - 2 Aston Villa
Birmingham C. 2 - 1 Blackburn R.
Bolton W. 3 - 1 West Ham U

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sir Alex Ferguson Manchester United
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close