Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United - Liverpool 2-1. Rooney şi Park îşi duc echipa în fruntea Premier League

Manchester United - Liverpool 2-1. Rooney şi Park îşi duc echipa în fruntea Premier League

Manchester United - Liverpool 2-1. Rooney şi Park îşi duc echipa în fruntea Premier League
Sursa foto: wayne rooney
21 Mar 2010   •   18:42

Echipa campioană a câştigat, duminică, marele derby regional cu Liverpool şi a revenit pe primul loc în Premier League. "Cormoranii" aveau nevoie de o victorie pentru a se apropia de Tottenham, actualmente pe ultimul loc care duce în Liga Campionilor, dar golul lui Torres nu a fost de ajuns, United reuşind să întoarcă rezultatul în faţa propriilor suporteri.
Un meci Manchester United - Liverpool nu este doar consumarea unei mari rivalităţi, ci de asemenea un meci care se dovedeşte mereu antrenant şi spectaculos pentru spectatorii neutrii. Începutul de meci de pe Old Trafford a fost exact dovada acestui lucru, iar "cormoranul" Fernando Torres a dus-o pe Liverpool în avantaj în minutul 5, când a trimis în plasă cu capul mingea centrată de Dirk Kuyt. Egalarea lui United a venit repede, după 7 minute, când Wayne Rooney a înscris cel de-al 26-lea său gol al sezonului în Premier League. Internaţionalul englez a executat slab o lovitură de pedeapsă după faultul lui Mascherano, Reina a respins, dar tot Rooney a revenit şi a marcat. United a trecut în avantaj în minutul 60, când Fletcher a centrat excelent din partea dreaptă, iar coreeanul Park Ji-sung a plonjat cu capul înainte, bătându-l pe Reina.
Victoria o duce pe United la 69 de puncte, mai multe cu două decât Arsenal. Chelsea o poate detrona, însă, pe United, având două partide restante de disputat.
Alte rezultate:
Fulham - Manchester City 1-2
Blackburn - Chelsea 1-1
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close