Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United scoate Inter-ul din Ligă, după 2-0 pe Old Trafford (VIDEO)

Manchester United scoate Inter-ul din Ligă, după 2-0 pe Old Trafford (VIDEO)

Manchester United scoate Inter-ul din Ligă, după 2-0 pe Old Trafford (VIDEO)
11 Mar 2009   •   23:25

Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins în manşa secundă a optimilor, cu scorul de 2-0, formaţia italiană Inter Milano. Sir Alex Ferguson a câştigat astfel al doilea duel în 14 întâlniri cu rivalul Jose Mourinho şi visul pentru un record neprecedat de cinci trofee într-un sezon continuă.

După 0-0 la Milano, trupa lui Jose Mourinho s-a văzut condusă pe Old Trafford încă din minutul 4, când Nemanja Vidic a deschis scorul cu o lovitură de cap după cornerul lui Ryan Giggs, profitând de faptul că Patrick Vieira l-a scăpat din marcaj. Inter ar fi putut egala la scurt timp după trecerea primei jumătăţi de oră a meciului, dar atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic nu a putut să controleze bine o lovitură de cap şi mingea expediată de el în pământ a lovit ulterior bara.

Vezi golul marcat de Vidic

Inter a ieşit de la cabine pusă pe fapte mari, însă tot în minutul 4, dar al reprizei secunde, a marcat şi superstarul Cristiano Ronaldo. Golul acestuia a fost de asemenea marcat cu capul, după o centrare din partea lui Wayne Rooney. Adriano a zguduit bara porţii lui United în încercarea lui Inter de a reveni în meci, însă gruparea din Anglia a păstrat avantajul şi s-a calificat în sferturi.

Vedeţi golul marcat de Cristiano Ronaldo

Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close