Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United şi Barcelona s-au calificat în semifinalele Champions League

Manchester United şi Barcelona s-au calificat în semifinalele Champions League

Manchester United şi Barcelona s-au calificat în semifinalele Champions League
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Apr 2011   •   23:59
Manchester United - Chelea 2-1 (3-1)

După ce a câştigat prima manşă cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Chelsea, Manchester United şi-a concretizat avantajul pe Old Trafford, calificându-se în penultimul act al Ligii Campionilor.

Echipa lui Alex Ferguson a reuşit să se impună şi pe "Teatrul viselor" cu scorul de 2-1 ducând scorul dublei manşe la 3-1.

"Diavolii" au deschis scorul în minutul '43 prin Hernandez, scorul pauzei fiind 1-0. După revenirea de la vestiare, Chelsea au sperat într-o revenire după reuşita lui Drogba din minutul '77, dar Ryan Giggs a fost servantul perfect pentru golul lui Park Ji-Sung din faza următoare.

Pentru gazde au evoluat: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidici, Evra, Nani, înlocuit de Valencia în minutul '75, Carrick, Park Ji-sung, Giggs, Rooney şi Hernandez.

Ancelotti a trimis în teren următoarea echipă: Cech, Ivanovici, Alex schimbat de Ferreira în minutul '82, Terry, A. Cole, Ramires, Essien, Lampard, Anelka înlocuit de Kalou în minutul '61 Torres schimbat de Drogba în '46 şi Malouda.

Şahtior Donetsk - Barcelona 0-1 (1-6)

Guardiola avertiza înaintea returului că Mircea Lucescu nu trebuie luat în seamă când spune că Şahtior nu mai are nicio şansă, însă gruparea ucraineană nu a reuşit să îşi atingă nici măcar obiectivul minor impus de antrenorul român, acela de a obţine o victorie de palmares cu Barcelona.

Catalanii, care au câştigat în partida tur cu 5-1, s-au impus la Doneţk cu 1-0, după ce Messi şi-a ridiculizat adversarii în careul de 16 metri şi a şutat imparabil.

Mircea Lucescu i-a trimis în teren pe: Piatov, Kobin, Rakitskiy, Iscenko, Sevcuk, Hübschman înlocuit de Fernandinho ('75), Mkhitaryan, Douglas Costa schimbat de Eduardo ('58), Jadson, Willian şi Luiz Adriano substituit de M. Moreno ('66).

FC Barcelona a evoluat cu: Valdes, Dani Alves, Mascherano, Pique schimbat de G. Milito ('70), Adriano, Xavi înlocuit de Pedro ('66), Busquets, Keita, Villa în locul căruia a intrat Jeffren ('75), Messi şi Afellay

×
Subiecte în articol: Barcelona Chelsea Champions League
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close