Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United, ţinută în şah pe terenul lui Newcastle

Manchester United, ţinută în şah pe terenul lui Newcastle

Manchester United, ţinută în şah pe terenul lui Newcastle
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2011   •   12:04

Manchester United a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în deplasare cu Newcastle. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Sir Alex Ferguson acumulează 70 de puncte, cu şapte mai multe decât ocupanta poziţiei secunde, Arsenal.

Wayne Rooney şi Ryan Giggs au ratat cele mai bune ocazii ale „diavolilor”, care au cerut pe final un penalty în urma unei intervenţii a lui Danny Simpson asupra lui Javier Hernandez. Tânărul atacant mexican nu a primit însă decât un cartonaş galben pentru simulare, spre nemulţumirea lui Ferguson: „A fost fault clar, iar faptul că jucătorul a fost avertizat este o insultă”.

Newcastle ar fi putut primi şi ea un penalty, după ce brazilianul Anderson l-a împiedicat în careu pe Peter Lovenkrands, însă „coţofenele” au reuşit să obţină un punct important în tentativa de a rămâne în Premier League. „Avem 40 de puncte şi un golaveraj bun, mulţi cred că este suficient pentru a nu retrograda. Însă mai sunt de jucat încă cinci meciuri şi putem termina chiar în primele zece”, a declarat la final Alan Pardew, managerul echipei de pe St. James Park.

În ciuda faptului că nu a reuşit o victorie care i-ar fi permis să se desprindă la nouă puncte de Arsenal, Sir Alex Ferguson nu este îngrijorat, însă spune că titlul nu este încă decis. „Suntem într-o poziţie mai bună decât sâmbătă, însă pentru noi urmează două meciuri importante, în deplasare cu Arsenal şi cu Chelsea acasă. Trebuie să fim foarte atenţi la Chelsea, mai ales că joacă trei partide la rând pe teren propriu”, a spus managerul lui United.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close