Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United - Tottenham 3-1. După muncă şi răsplată - primul loc. Rezultate Anglia

Manchester United - Tottenham 3-1. După muncă şi răsplată - primul loc. Rezultate Anglia

Manchester United - Tottenham 3-1. După muncă şi răsplată - primul loc. Rezultate Anglia
Sursa foto: ryan giggs
24 Apr 2010   •   18:50

Trupa lui Alex Ferguson pune presiune mare pe rivala Chelsea şi urcă, pentru o zi, pe primul loc în prima ligă engleză. United a învins sâmbătă Tottenham pe Old Trafford, după o partidă dificilă, decisă în ultimele zece minute prin goluri ale lui Giggs şi Nani. Chelsea este, astfel, obligată să învingă duminică Stoke City pentru a-şi menţine avansul avut înaintea acestei etape, cu două runde înainte de final.
United a deschis scorul după pauză, în minutul 58, după un penalty executat de veteranul Ryan Giggs. Galezul a şutat în plasa laterală şi nu i-a lăsat nicio şansă lui Gomes. Egalarea a venit în timp util pentru Tottenham, echipă care se luptă cu şanse reale pentru un loc în Liga Campionilor. Ledley King a trimis cu capul în stânga lui Van der Sar în minutul 70, pentru 1-1, iar jucătorii lui Chelsea se puteau considera mari favoriţi la titlu. "Diavolii roşii" au avut, însă, o revenire excelentă în ultimele zece minute. Mai întâi Nani l-a învins pe Gomes cu o scăriţă perfectă în minutul 81, după pasa lui Macheda, iar apoi Giggs a recidivat, tot de la punctul cu var. Mijlocaşul l-a mai bătut o dată pe portarul brazilian în minutul 86, cu încă un şut în plasa laterală.
Rezultatul o ajută mult pe United în lupta pentru titlu, presiunea fiind acum pe umerii jucătorilor lui Chelsea să câştige partida cu Stoke. Tottenham, însă, poate cădea până pe locul 6 după această înfrângere, sub Manchester City şi Aston Villa.
Rezultate Anglia:
Bolton - Portsmouth 2-2
Hull City - Sunderland 0-1
West Ham - Wigan 3-2
Wolverhampton - Blackburn 1-1

Antena3.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close