Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United trage cu dinţii de Ronaldo şi îi oferă cel mai mare salariu din Anglia: 222.000 de euro pe săptămână

Manchester United trage cu dinţii de Ronaldo şi îi oferă cel mai mare salariu din Anglia: 222.000 de euro pe săptămână

Manchester United trage cu dinţii de Ronaldo şi îi oferă cel mai mare salariu din Anglia: 222.000 de euro pe săptămână
Sursa foto: Cristiano Ronaldo
03 Mar 2009   •   17:17

Manchester United ştie să-şi răsfeţe vedetele. Speriaţi şi ei de posibilitatea ca portughezul să plece în curând la Real Madrid, conducătorii clubului de pe Old Trafford au decis să îi ofere un salariu fără egal în Anglia pentru un contract până în 2014: 11,5 milioane de euro pe an. Cu aceşti bani, Ronaldo şi-ar putea cumpăra în fiecare săptămână câte o maşină super-luxoasă.
Dacă decide să rămână pe Old Trafford, stadionul pe care s-a consacrat la cel mai înalt nivel, cel mai bun jucător al lumii se poate umple de bani. Deşi neagă cu tărie orice contact între jucător şi spaniolii de la Real Madrid, consideraţi cei mai mari fani ai săi, oficialii lui United au decis, totuşi, să îi ţină cu orice preţ pe jucătorul de 23 de ani. În cazul lui Cristiano Ronaldo, însă, o mărire de salariu nu poate duce decât la o sumă impresionantă. Potrivit Daily Telegraph,, noua ofertă a clubului Manchester United s-ar ridica la 160.000 de lire sterline pe săptămână, lusitanul urmând să mai primească şi 40.000 de lire pentru drepturi de imagine şi activităţi comerciale. Acest lucru ar însemna aproximativ 222.000 de euro pe săptămână pentru jucător, adică 11,5 milioane de euro pe sezon.
Grijile conducătorilor "Diavolilor Roşii" sunt legate de faptul că, din iunie 2010, Ronaldo se poate răscumpăra singur de la United, potrivit reglementărilor FIFA. Mai mult, se vorbeşte despre un acord verbal pe care fotbalistul l-ar putea avea cu oficialii celor de la Real Madrid, pentru a trece la campioana Spaniei imediat ce acest lucru se poate realiza.
"Nu se pune problema ca Ronaldo să plece", susţine sir Alex Ferguson de fiecare dată când este întrebat, informează sursa amintită.
Cele mai mari salarii din Anglia în acest moment:
Robinho - 177.000 euro pe săptămână
John Terry - 150.000 euro
Steven Gerrard - 133.000 euro
Wayne Rooney - 128.000 euro
Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close