Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mancini, despre insultele rasiste adresate lui Balotelli: Sunt mulţi proşti în România, în Italia

Mancini, despre insultele rasiste adresate lui Balotelli: Sunt mulţi proşti în România, în Italia

Mancini, despre insultele rasiste adresate lui Balotelli: Sunt mulţi proşti în România, în Italia
Sursa foto: Foto: oasisblues.com
30 Noi 2010   •   18:19

Roberto Mancini a declarat că "lumea e plină de proşti" în Anglia, în România şi în Italia. Managerul grupării Manchester City a comentat în acest fel remarcile rasiste adresate atacantului Mario Balotelli la mai multe meciuri, înaintea partidei cu Juventus, din Liga Europa, relatează The Sun, citat de Mediafax.

"Lumea e plină de proşti, aici, în România şi în Italia sunt mulţi oameni proşti. În Anglia este mai bine. Sper că nu se va întâmple aşa şi la meciul cu Juventus, însă e posibil. Mario nu este perfect, dar e un băiat bun", a declarat Roberto Mancini.

Pe 16 decembrie Manchester City va întâlni formaţia Juventus Torino, în cadrul unei partide din Liga Europa. Presa engleză susţine că Balotelli, care a jucat la Internazionale Milano, ar putea avea parte de unele remarci rasiste în partida de la Torino.

Însă Roberto Mancini a spus că nu îi e frică de reacţia fanilor şi îl va folosi pe Mario Balotelli în partida cu Juventus. "Noi ne gândim doar la calificare şi asta înseamnă să câştigăm cu Salzburg şi cu Juventus", a mai spus Mancini.

Presa italiană a scris că Balotelli a fost victima unor insulte rasiste, venite atât din partea unor fani ai squadrei azzurra, cât şi din partea unor suporteri români, la meciul amical dintre cele două naţionale, disputat luna aceasta la Klagenfurt şi încheiat la egalitate, scor 1-1.

×
Subiecte în articol: lume Mario Balotelli România
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close