Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mândria fiului Răzvan Lucescu: "Tatăl meu îşi încununează cariera cu această finală europeană"

Mândria fiului Răzvan Lucescu: "Tatăl meu îşi încununează cariera cu această finală europeană"

Mândria fiului Răzvan Lucescu: "Tatăl meu îşi încununează cariera cu această finală europeană"
Sursa foto: razvan lucescu
07 Mai 2009   •   22:53

Bucurie nemărginită pentru Răzvan Lucescu după ce tatăl său, Mircea Lucescu, a obţinut calificarea în finala Cupei UEFA de la Istanbul după rezultatul de 2-1 reuşit de Şahtior Doneţk în returul semifinalei cu Dinamo Kiev. Noul selecţioner al echipei naţionale a României laudă echipa tatălui său pentru răbdarea şi stăpânierea pe care a arătat-o în meciul de joi, în situaţia în care un singur gol ar fi eliminat-o din competiţie.
"Tatăl meu îşi încununează cariera jucând o finală de cupă europeană. Mi-era teamă că o eventuală greşeală ar fi putut duce la un contraatac al lui Dinamo Kiev, cum s-a întâmplat la golul egalizator. Cei de la Kiev au greşit, s-au retras foatre mult, au încercat doar să închidă culoarele lui Şahtior. E marele merit al lui Şahtior că a avut răbdare, nu s-a repezit, a încercat să-i dezechilibreze şi până la urmă a reuşit să găsească drumul spre gol. În evoluţia celor două echipe s-a văzut că au fost momente în care au încercat să nu rişte, să nu greşească pentru ca nu cumva să primească gol şi să fie eliminaţi", a declarat Lucescu, informează Mediafax.
Antrenorul lui FC Braşov spune că a trăit într-un fel cu totul diferit acest meci faţă de cel din 2005, când echipa sa, Rapid, a întâlnit şi a învins echipa lui Mircea Lucescu în grupele Cupei UEFA.
"Nu pot fi comparate situaţia de atunci cu situaţia de acum. Atunci eram eu şi tatăl meu. A fost un sentiment ciudat pe care l-am trăit, un sentiment de ruşine pentru că m-am bucurat foarte mult la finalul jocului şi după aceea m-am uitat către el şi l-am văzut trist. Acum sunt foarte fericit, dar epuizat", a precizat selecţionerul.
Şahtior Doneţk a obţinut calificarea în finala Cupei UEFA de la Istanbul în urma meciului de joi cu Dinamo Kiev, câştigat de echipa din estul Ucrainei cu 2-1, în urma unui gol marcat de Ilsinho în minutul 89.
Antena3.ro

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close