Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manolo Jimenez: Sevilla nu depinde de Fabiano , aşa cum nu a depins nici de Maradona

Manolo Jimenez: Sevilla nu depinde de Fabiano , aşa cum nu a depins nici de Maradona

Manolo Jimenez: Sevilla nu depinde de Fabiano , aşa cum nu a depins nici de Maradona
Sursa foto: manolo jimenez
19 Sep 2009   •   17:54

Adversara Unirii Urziceni din Liga Campionilor, Sevilla, susţine că nu va începe să depindă de un singur jucător. Antrenorul Manolo Jimenez este convins că Sevilla are o echipă destul de puternică pentru a nu trebui să se bazeze pe un jucător, după ce Luis Fabiano a fost exlus la meciul din campionat cu Osasuna, săptămâna trecută.
Tehnicianul clubului iberic a aminit că nici antrenorii trecuţi nu s-au bazat pe vedete şi că nici el nu va începe să facă acest lucru acum,
Fabiano este indisponbil după ce suferit o accidentare la gleznă, dar Alvaro Negredo este disponibil, astfel că Jimenez crede că puterea echipei este mare.
"Sevilla nu a depins de Juan Arza sau Toni Polster sau Diego Maradona şi nu o va face nici de Luis Fabiano," arăta antrenorul pentru siteul clubului.
"Vă asigur că avem 11 jucători şi vom juca cu. Sunt mândru că avem o echipă competitivă. Este loc pentru toată lumea. Uneori, eşti forţat să faci rotaţii."
La finalul meciului dintre Sevilla şi Unirea Urziceni din Liga Campionilor, Dan Petrescu declara că Luis Fabiano este cel mai bun atacant din lume.
?Pe când eram fotbalist am înfruntat mulţi atacanţi de valoare, dar niciunul nu se compară cu Luis Fabiano. Cu el în teren, Sevilla va mai câştiga multe partide. Este cel mai bun atacant din lume în acest moment?, susţinea antrenorul român.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Liga Campionilor
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close