Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Maradona a debutat cu dreptul pe banca tehnică a Argentinei

Maradona a debutat cu dreptul pe banca tehnică a Argentinei

Maradona a debutat cu dreptul pe banca tehnică a Argentinei
20 Noi 2008   •   01:48

Diego Maradona s-a bucurat de un start victorios la cârma naţionalei Argentinei, după ce formaţia sa a învins Scoţia cu 1-0 pe Hampden Park. Golul lui Maxi Rodriguez din prima repriză s-a dovedit suficient pentru ca Argentina să obţină o victorie meritată, iar Maradona să îşi înceapă domnia cum nu se putea mai bine.
Argentina a dominat partida de la primul fluier şi jucătorii parcă doreau să îl impresioneze pe noul selecţioner. Jocul bun prestat de oaspeţi a dus la deschiderea scorului, în minutul 8, când extrema lui Atletico Madrid, Maxi, a marcat singurul gol al partidei pe lângă portarul Allan McGregor.
Scoţia şi-a îmbunătăţit jocul în repriza a doua, însă nu a putut găsi soluţia pentru a trece de apărarea exactă a Argentinei. ?A fost o victorie clară pentru noi. Am fost extraordinari în primele 25 de minute şi am înscris un gol, dar nu am putut să ne fructificăm şi celelalte ocazii. Am cedat mingea prea uşor, dar chiar şi aşa Scoţia nu a reuşit să ne pună probleme, astfel că merităm victoria?, a declarat Maradona la finalul partidei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Diego Maradona Argentina
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close