Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Maradona ameninţă că va pleca de la naţionala Argentinei: Sunt pregătit să renunţ

Maradona ameninţă că va pleca de la naţionala Argentinei: Sunt pregătit să renunţ

Maradona ameninţă că va pleca de la naţionala Argentinei: Sunt pregătit să renunţ
07 Oct 2009   •   16:02

Scurta perioadă petrecută de Diego Maradona la cârma naţionalei Argentinei a fost marcată de controverse, iar formaţia sa plină de vedete mai are de disputat două partide cruciale cu Peru şi Uruguay, în vederea calificării la Cupa Mondială din 2010.

"După preliminarii, voi vorbi cu Julio (n.r. Grondona, şeful Federaţiei de Fotbal din Argentina). Vom vedea dacă voi continua şi o voi face doar în condiţiile impuse de mine", a spus Maradona.
"Când Julio mi-a oferit această slujbă am fost cel mai fericit om de pe planetă, dar de atunci s-au întâmplat lucruri care nu mi-au plăcut", a mai declarat Maradona, fără să ofere explicaţii suplimentare.

Maradona a fost numit selecţioner în noiembrie 2008, dar forma slabă din ultima perioadă, inclusiv înfrângeri consecutive pe teren propriu cu Brazilia şi în deplasare cu Paraguay, a adus Argentina pe locul cinci în clasamentul grupei preliminare din America de Sud, în condiţiile în care doar patru echipe se califică direct pentru turneul final din Africa de Sud, a cincea urmând să dispute un baraj.

Maradona încearcă acum să găsească formula potrivită pentru ultimele două partide, mai ales că moralul este la pământ din cauza celor patru înfrângeri în cinci partide, printre care şi un 1-6 în Bolivia. Argentina joacă împotriva Peru la Buenos Aires, sâmbătă, şi se deplasează la Montevideo patru zile mai târziu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Diego Maradona Argentina
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close