Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Maradona: Calificarea la Cupa Mondială va fi complicată

Maradona: Calificarea la Cupa Mondială va fi complicată

Maradona: Calificarea la Cupa Mondială va fi complicată
Sursa foto: diego maradona
06 Sep 2009   •   14:18

'El Pibe de Oro' este conştient că echipa sa ar putea rata deplasarea în Africa de Sud, după ce a pierdut acasă în faţa Braziliei.
Diego Maradona, antrenorul Argentinei, a admis că "va fi greu şi mai complicat" să se califice la Campionatul Mondial. Cu toate acestea a confirmat că va continua să fie antrenorul echipei naţionale, şi că deşi o asemenea înfrângere poate fi dureroasă, aceasta îi dă mai multe motive "să muncească ca un nebun" pentru a trimite Argentina în Africa.

"Este mereu urât să pierzi în faţa Brazilie. Eram foarte motivaţi să câştigăm şi să ne apropiem de Cupa Mondială. Dar acum nu putem abandona deoarece calificarea va fi dură," declara Maradona, la conferinţa de presă după meci.

El arăta că Argentina "va trebui să muncească şi să continue lupta contra Paraguay pentru a vedea dacă putem lua trei puncte". Maradona a admis că "va fi dur, mai complicat, mai ales după înfrângerea din meciul de sâmbătă, pe care credeam că putem să îl câltigăm."

"Responsabilitatea este a mea. Nu voi trimite niciodată un jucător la închisoare," sublinia acesta.
Referindu-se la meci arăta că ?întoarcerea unui rezultat negativ contra Braziliei este dificil deoarece are mari jucători. Nu mă voi plânge de jucători, deoarece au dat totul. Din nefericire nu am putut întoarce rezultatul."
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close