Antena 3 Sport Fotbal extern Maradona e în doliu: Omul care i-a schimbat viața s-a sinucis

Maradona e în doliu: Omul care i-a schimbat viața s-a sinucis

08 Mai 2017   •   12:11
Maradona e în doliu: Omul care i-a schimbat viața s-a sinucis

Jorge Horacio Cyterszpiler, primul reprezentant al idolului argentinian al fotbalului Diego Maradona, omul care a negociat semnarea contractelor cu cluburile Argentinos Juniors, Boca Juniors, Barcelona şi Napoli, a decedat duminică după ce s-a aruncat în gol de la etajul 7 al unui hotel din Puerto Madero, au anunţat surse locale, citate de agenţia spaniolă EFE.

Agenţia oficială argentiniană de presă Telam, care a citat surse ale poliţiei, a precizat că Cyterszpiler (58 ani) s-a aruncat de la etaj într-un moment în care urma un tratament medical pentru depresie ca urmare a divorţului de soţia sa.

Impresarul, cu doi ani mai mare decât Maradona, l-a cunoscut pe "El Pibe d'Oro" în anul 1970, când acesta juca pentru Los Cebollitas, o echipă de tineret care era antrenată de Francis Cornejo, cel care l-a descoperit pe Diego Armando Maradona.

Prietenia dintre cei doi a devenit foarte strânsă şi în 1977 Maradona i-a cerut să-i fie reprezentant. În cursul celor opt ani de colaborare, Cyterszpiler a negociat transferurile de la Argentinos Juniors la Boca Juniors (în 1981), precum şi la Barcelona (1982) şi doi ani mai târziu la clubul italian Napoli.

De asemenea, împreună au înfiinţat societatea "Maradona Producciones" cu care s-au semnat contracte publicitare de multe milioane de dolari

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Diego Maradona fotbal Argentina

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close