Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Maradona, luat în vizor de FIFA pentru înjurăturile adresate jurnaliştilor

Maradona, luat în vizor de FIFA pentru înjurăturile adresate jurnaliştilor

Maradona, luat în vizor de FIFA pentru înjurăturile adresate jurnaliştilor
Sursa foto: diego maradona
16 Oct 2009   •   17:07

Diego Maradona ar putea avea probleme cu FIFA după ce i-a luat la înjurături pe reprezentanţii presei la finalul partidei Uruguay - Argentina în urma căreie "pumele" s-a calificat la Cupa Mondială. Ţintă preferată a atacurilor presei argentiniene, "El Pibe D'Oro" ar putea fi sancţionat de FIFA pentru că i-a îndemnat pe cei prezenţi în sală să "o sugă în continuare".
Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a anunţat că forul pe care îl conduce va deschide o procedură disciplinară împotriva selecţionerului Argentinei, Diego Maradona. Motivul invocat de Blatter este reacţia violentă şi injurioasă a fostului mijlocaş de legendă la adresa jurnaliştilor, la conferinţa de presă de miercuri.
"Nu avem altă soluţie decât să deschidem o procedură disciplinară împotriva selecţionerului Diego Maradona", a anunţat Blatter, aflat la Cairo, la finala CM Under20 dintre Brazilia şi Ghana.
Maradona este într-un război continuu cu presa din ţara sa, după ce echipa naţională a înregistrat rezultate din cele mai slabe în campania de calificare la CM din Africa de Sud. În cele din urmă, Argentina a obţinut biletele şi Maradona a răbufnit:
"Această calificare este pentru cei ce nu au crezut în această echipă şi care m-au tratat ca pe un nimic. Astăzi, suntem la CM fără ajutorul nimănui şi cu toate onorurile. Celor care nu au crezut în noi, şi cer scuze doamnelor, să mi-o sugă şi să continue să o sugă.", a şocat Maradona, care nu s-a lăsat până când nu s-a asigurat că toţi cei din sală l-au auzit, repetând cuvintele de câteva ori, notează Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Diego Maradona jurnalisti presa CM2010
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close