Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Maradona nu regretă insultele la adresa jurnaliştilor, după ce a calificat Argentina la Cupa Mondială

Maradona nu regretă insultele la adresa jurnaliştilor, după ce a calificat Argentina la Cupa Mondială

Maradona nu regretă insultele la adresa jurnaliştilor, după ce a calificat Argentina la Cupa Mondială
22 Oct 2009   •   16:58


Selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, nu regretă insultele adresate reporterilor după ce echipa sa a obţinut o calificare dramatică la Cupa Mondială de anul viitor, graţie victoriei cu Uruguay de săptămâna trecută.

Fostul căpitan al naţionalei s-a dezlănţuit la adresa jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă după victoria cu 1-0, forţând FIFA să înceapă o investigaţie ce s-ar putea solda cu amendă şi suspendare.

"Mi-am cerut scuze doamnelor, nu celor care vorbesc despre fotbal la televizor. A fost o ieşire nervoasă, dar nu o regret. Brusc toată lumea se simte ofensată... Am spus acele vorbe în timpul orelor în care copiii nu au voie la televizor", a declarat Maradona pentru televiziunea de stat Canal 7.

Argentina, care s-a calificat la precedentele trei Cupe Mondiale cu uşurinţă şi nu a ratat prezenta la un turneu final din 1970, era în mare pericol de a nu se califica pentru Africa de Sud, după trei înfrângeri la rând suferite în intervalul iunie - septembrie. "Dacă nu ne-am fi calificat la Cupa Mondială ar fi trebuit să mă duc să trăiesc în Haiti... Primul om împuşcat ar fi fost Diego Armando Maradona", a spus selecţionerul.

Maradona a explicat şi motivele pentru care a făcut nenumărate schimbări în echipă. El a spus că lipsa de formă în unele cazuri şi indisciplina tactică în altele l-au determinat să convoace peste 70 de jucători pentru cele 13 meciuri disputate de când a preluat echipa în urmă cu un an. "Am câştigat meciurile decisive cu Peru şi Uruguay cu mulţi jucători locali şi ne-am calificat. Am ştiut că mă voi răzbuna şi acum că am ajuns la Cupa Mondială le-am spus jurnaliştilor că au greşit", susţine Maradona.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Diego Maradona
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close