Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Maradona, prezentat oficial în funcţia de selecţioner al Argentinei

Maradona, prezentat oficial în funcţia de selecţioner al Argentinei

Maradona, prezentat oficial în funcţia de selecţioner al Argentinei
05 Noi 2008   •   13:35

Cel mai bun jucător al tuturor timpurilor este noul antrenor al Argentinei. Acum şi oficial. ?Este cea mai frumoasă zi din viaţa mea! Nu-mi puteam dori mai mult decât atât din punct de vedere emoţional şi spiritual. Voi aborda noua mea meserie cu toată forţa pe care o am?, a spus Diego Armando Maradona.
Chiar dacă Maradona nu are o carieră de antrenor impresionantă, noul tehnician al ?pumelor? le promite fanilor că va încerca să dea tot ce are mai bun pentru Argentina. Fostul jucător de geniu al lui Napoli a stat între 1994 şi 1995 două luni pe banca tehnică a celor de la Deportivo Mandyiu şi alte patru la Racing Club. ?Ar fi mult mai rău să mă ascund în spatele vechilor mele obiceiuri. Echipa naţională vine pe primul loc, mai ales că traversează o perioadă de criză?, a spus Maradona, care l-a înlocuit pe selecţionerul Alfio Basile.
El Pibe D'Oro, care va debuta pe banca tehnică a Argentinei pe 19 noiembrie, într-un amical cu Scoţia, l-a numit căpitan de echipă pe jucătorul lui Liverpool pe Javier Mascherano.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Diego Maradona
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close