Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Marica a semnat pe doi ani cu Schalke 04

Marica a semnat pe doi ani cu Schalke 04

Marica a semnat pe doi ani cu Schalke 04
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Iul 2011   •   10:25

Ciprian Marica va evolua în următorii doi ani la Schalke 04, semnând din postura de jucător liber de contract cu semifinalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor.

Ciprian se potriveşte necesităşilor noastre fotbalistice. De asemenea, cunoaşte deja Bundesliga, vorbeşte câteva limbi străine şi vine din postura de jucător liber de contract. Suntem fericiţi că transferul a fost rezolvat, mai ales că era urmărit şi de alte cluburi importante ale Europei”, a declarat Horst Heldt pentru site-ul oficial al lui Schalke, managerul general al echipei din Gelsenkirchen fiind acelaşi care l-a adus pe internaţionalul român la Stuttgart, în 2007.

Marica nu mai evoluase într-un meci oficial în campionatul Germaniei din luna februarie a acestui an, din cauza unui conflict cu antrenorul lui Stuttgart, Bruno Labadia. La finalul sezonului, atacantul de 26 de ani şi-a reziliat înţelegerea pe care o avea cu şvabii şi care expira în 2012.

Schalke 04 va fi cea de-a doua echipă din Bundesliga la care va evolua Marica, după VfB Stuttgart, al cărei tricou l-a îmbrăcat timp de patru sezoane, perioadă în care a adunat 93 de prezenţe şi 19 goluri.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close