Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Marica şi-a reziliat contractul cu Stuttgart şi îşi caută echipă

Marica şi-a reziliat contractul cu Stuttgart şi îşi caută echipă

Marica şi-a reziliat contractul cu Stuttgart şi îşi caută echipă
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Iul 2011   •   10:27

Ciprian Marica şi-a încheiat marţi aventura de la Stuttgart, internaţionalul român ajungând la un acord cu şvabii privind rezilierea contractului.

Atacantul de 26 de ani mai avea un an de contract cu Stuttgart, însă era suspendat încă din luna februarie, ca urmare a unui conflict cu antrenorul Bruno Labbadia.

Eu, Ciprian Marica, sunt începând de azi fotbalist liber de contract. Pentru mine VfB Stuttgart reprezintă deja trecutul. Le mulţumesc celor de la club pentru aceşti patru ani frumoşi. De asemenea, ma simt mândru că am împărţit vestiarul cu nişte băieţi adevăraţi. Dar, de acum, punct şi de la capăt! Voi păşi pe un alt drum de azi, plin de speranţă, de încredere”, a scris Marica pe site-ul său oficial, adăugând că îşi va ţine fanii la curent cu tot ceea ce se va întâmpla în viitor.

VfB Stuttgart nu are nicio pretenţie financiară din partea viitoarei echipe la care va evolua Marica, clubul fiind mulţumit de faptul că economiseşte 2,5 milioane de euro, atât cât era salariul jucătorului.

Ciprian Marica s-a transferat la Stuttgart în 2007, echipa care la momentul respectiv era campioana Germaniei plătind în schimbul său 8 milioane de euro. În cei patru ani petrecuţi alături de şvabi, românul a disputat 93 de meciuri în Bundesliga şi a marcat 19 goluri.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close