Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mario Gomez califică Bayern Munchen în optimi, după 4-0 la CFR Cluj

Mario Gomez califică Bayern Munchen în optimi, după 4-0 la CFR Cluj

Mario Gomez califică Bayern Munchen în optimi, după 4-0 la CFR Cluj
03 Noi 2010   •   23:34

CFR Cluj a pierdut fără drept de apel partida retur cu Bayern Munchen, scor 0-4, din grupa E a Ligii Campionilor, dar nu şi-a pierdut încă speranţa unei primăveri europene.

Dacă în partida de la Munchen s-au bătut singuri, ajutând Bayern cu două autogoluri în victoria bavarezilor cu 3-2, clujenii au fost răpuşi în Gruia de Mario Gomez.

Gomez, singurul alt marcator de la Munchen în afară de clujeni, a deschis scorul în minutul 12, după ce a reluat în poartă şutul lui Ottl respins de Stăncioiu în faţă, şi l-a majorat în minutul 24, cu capul, din trei metri.

După pauză, echipa lui Sorin Cârţu a ieşit cu o cu totul altă faţă. Clujenii au trecut de trei ori pe lângă gol în doar două minute. Întâi De Zerbi a şutat în Van Buyten, care se afla pe linia porţii (48), apoi şutul lui Culio de la marginea careului a fost scos în corner de Butt (50). La doar câteva secunde distanţă, Piccolo a ţintit bara din dreapta lui Butt cu o lovitură de cap.

Ocaziile s-au răzbunat însă la poarta cealaltă, unde Mario Gomez a reuşit hat-trick-ul, înscriind simplu, după ce a rămas singur cu Stănciou. A fost al patrulea gol al lui Gomez în acest sezon al Ligii Campionilor, toate fiind marcate în poarta lui CFR Cluj. Scorul final a fost stabilit de Mueller în minutul 90, după o serie de greşeli în apărarea ardelenilor

În cealaltă partidă a grupei, AS Roma s-a impus la FC Basel cu scorul de 3-2 şi s-a instalat pe locul doi în grupă. Bayern Munchen a acumulat 12 puncte şi s-a calificat în optimile de finală, în timp ce AS Roma are şase puncte, cu trei mai multe decât CFR Cluj şi FC Basel.

Etapa viitoare, pe 23 noiembrie, CFR Cluj se deplasează la Basel pentru ca în ultimul meci, din 8 decembrie, să primească vizita Romei în Ardeal.

Alte rezultate:
Grupa F
Chelsea - Spartak Moscova 4-1
Zilina - Marseille 0-7

Clasament
1. Chelsea 12p - calificata
2. Marseille 6p
3. Spartak 6p
4. Zilina 0p

Grupa G
AC Milan - Real Madrid 2-2
Auxerre - Ajax Amsterdam 2-1

Clasament
1. Real Madrid 10p - calificata
2. AC Milan 5p
3. Ajax 4p
4. Auxerre 3p

Grupa H
Partizan Belgrad - SC Braga 0-1
Sahtior Donetk - Arsenal 2-1

Clasament
1. Arsenal 9p
2. Sahtior 9p
3. Braga 6p
4. Partizan 0p


×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close