Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Marseille - Ajax 2-1. Deznodământ amânat pentru retur (VIDEO)

Marseille - Ajax 2-1. Deznodământ amânat pentru retur (VIDEO)

Marseille - Ajax 2-1. Deznodământ amânat pentru retur (VIDEO)
12 Mar 2009   •   23:46

Unul dintre cele mai aşteptate dueluri ale optimilor Cupei UEFA, cel dintre Olympique Marseille şi Ajax Amsterdam, şi-a amânat deznodământul pentru returul din Olanda. Deşi au avut un avantaj de două goluri şi un om în plus mai mult de o repriză, francezii nu au reuşit decât o victorie mică, 2-1.

Gazdele au început în forţă, ratând câteva ocazii importante, însă golul a venit abia în minutul 19, atunci când Cheyrou a prins un şut foarte bun din afara careului, fără şanse pentru goalkeeperul olandez. Elevii lui Gerets au simţit momentul favorabil şi au rămas sus. Şi cum fotbalul îi răsplăteşte pe cei generoşi, în minutul 33 scorul a devenit 2-0, după un gol senzaţional al lui Niang, senegalezul reluând cu călcâiul o centrare venită de la Valbuena.

Olandezii nu s-au pierdut cu firea, după numai câteva secunde Luis Suarez transformând un penalty obţinut de Aissati. A fost momentul în care Van Basten, obligat şi de eliminarea lui Van der Wiel, a decis să nu mai rişte nimic, rezultatul de pe tabelă fiind unul care le oferă ?lăncierilor? destule şanse la calificare.



Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close