Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Marseille - Nice 2-1. Olympique se relansează în lupta pentru titlu

Marseille - Nice 2-1. Olympique se relansează în lupta pentru titlu

Marseille - Nice 2-1. Olympique se relansează în lupta pentru titlu
06 Dec 2008   •   22:29

De la revenirea în prima divizie, acum șapte sezoane, Nice nu s-a prezentat niciodată ca victimă sigură la Marseille. Cu o singură excepție, meciurile dintre cele două au fost mereu o luptă între concurente directe pentru un anumit loc în clasament. Întâlnirea din etapa 17 din Ligue 1 nu a făcut excepție, acum fiind chiar un meci pentru podium. În schimb, statistica era de partea Marseille, cu cinci victorii din șase, dar acum Nice are un debut de sezon extraordinar cu opt meciuri fără înfrângere. De această dată trebuia luat în calcul că gazdele au cedat 10 puncte în meciurile de acasă.
Acum, cu presiunea dată de posibilitatea de a se relansa în lupta pentru titlu, Marseille a reușit să reducă diferența față de Lyon la doar trei puncte, fiind pe locul doi în clasament, după victoria cu Nice- 2-1. Primul gol însă nu a venit din eforturile echipei, ci din autogolul lui Olivier Echouafni, care a deviat în propria poartă o lovitură liberă executată de Karim Ziani.
Nu a exista un răspuns imediat al lui Nice, dar existau semne că ar putea câștiga teren. Avântul a fost potolit cu câteva secunde înainte de sfârșitul primei reprize.
Mamadou Niang a transformat un penalti, iar meciul părea sigurat.
Cu toate acestea, Marseille și/a respectat prostul obicei de a permite să i se înscrie goluri în a doua jumătate. Imediat după reluarea meciului, Nice s-a relansat cu șutul în plasă a lui Habib Bamogo din afara careului. Totuși, Marseille a reușit în cele din urmă să își apere fragilul avantaj.

REZULTATE LIGUE 1
Caen 1 - 1 Rennes
Lille 1 - 1 Toulouse
Marseille 2 - 1 Nice
Saint-Etienne 2 - 0 Le Havre
Nantes 0 - 0 Lyon minutul 40
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close