Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Marseille rămâne la 4 puncte de Lille, după 3-0 cu Brest. Lyon, umilită la Auxerre

Marseille rămâne la 4 puncte de Lille, după 3-0 cu Brest. Lyon, umilită la Auxerre

Marseille rămâne la 4 puncte de Lille, după 3-0 cu Brest. Lyon, umilită la Auxerre
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
12 Mai 2011   •   12:45

Olympique Marseille mai păstrează speranţe că va reuşi să-şi păstreze titlul cucerit anul trecut în Ligue 1. Echipa lui Didier Deschamps a învins cu 3-0 pe Brest şi rămâne la 4 puncte în spatele liderului Lille, când mai sunt trei etape până la finalul sezonului.

Loic Remy a deschis scorul actuala campioană a Franţei în minutul 12, pentru ca Jordan Ayew să dubleze avanatjul lui OM în startul reprizei secunde. Rezultatul final a fost stabilit în ultimele momente de argentinianul Gabriel Heinze. În urma acestei înfrângeri, Brest continuă să aibă emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea, având un avans de numai 3 puncte faţă de primul loc care trimite în liga secundă, poziţie ocupată acum de Nancy.

Lyon a ratat ocazia de a-şi consolida locul 3, care asigură participarea în preliminariile Ligii Campionilor. Multipla campioană din Hexagon a pierdut fără drept de apel în deplasarea de la Auxerre, scor 0-4. Dennis Oliech a marcat primul gol al partidei după 20 de minute, Alain Traore reuşind o dublă în finalul primei reprize şi în startul celei secunde, înainte ca Hengbart să pecetluiască umilinţa echipei lui Claude Puel cu 11 minute înainte de sfârşitul meciului.

Echipa lui Ladislau Boloni, RC Lens, a câştigat pe teren propriu cu Bordeaux, scro 1-0, dar are şanse minime de a scăpa de retrogradare. Gruparea „sang et or”, este penultima în clasament, la 6 puncte distanţă de primul loc care asigură supravieţuirea.

Rezultate Ligue 1, etapa a 35-a

Auxerre - Lyon 4-0
Lens - Bordeaux 1-0
Montpellier - FC Lorient 3-1
Nice - Arles 3-2
Rennes - caen 1-1
Sochaux - Monaco 3-0
Toulouse - Valenciennes 0-0
Marseille - Brest 3-0 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close