Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Măsuri anti - A H1N1. Suporterii vor purta măşti de protecţie la Dinamo Kiev - Inter Milano

Măsuri anti - A H1N1. Suporterii vor purta măşti de protecţie la Dinamo Kiev - Inter Milano

Măsuri anti - A H1N1. Suporterii vor purta măşti de protecţie la Dinamo Kiev - Inter Milano
Sursa foto: dinamo kiev
03 Noi 2009   •   23:08

Suporterii care vor merge miercuri la meciul de Liga Campionilor dintre Dinamo Kiev şi Inter Milano, din capitala Ucrainei, vor primi gratuit măşti de protecţie. Autorităţile din ţara vecină au anunţat că trebuie luate măsuri speciale pentru a mai stopa propagarea virusului gripal de tip nou, care face ravagii în Ucraina. Până marţi s-au vândut aproape toate biletele puse în vânzare.
"Am cumpărat 20.000 de măşti de protecţie pentru spectatori. Le vom distribui la intrările în stadion. Aproape toate cele 17.000 de bilete puse în vânzare s-au epuizat, iar măştile vor fi purtate şi de personalul stadionului", a declarat patronul clubului, Igor Surkis, potrivit Mediafax.
Decizia de disputare în condiţii aproape normale a meciului este una luată pe ultima sută de metri, după ce zile în şir autorităţile de la Kiev au ameninţat că partida s-ar putea amâna sau disputa cu porţile închise. În acest moment, Ucraina este sub un regim foarte strict, în care manifestările publice sunt interzise. Ţara de la răsărit este una dintre cele mai puternic lovite de virusul A H1N1, fiind contorizaţi peste 100.000 de bolnavi.
Partida Dinamo Kiev - Internazionale Milano se dispută miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul "Valeri Lobanovski" din Kiev, contând pentru grupa F a Ligii Campionilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Kiev Inter Milano Liga Campionilor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close