Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Materazzi a făcut dezvăluirea aşteptată de toată lumea, la 10 ani de la incidentul cu Zidane

Materazzi a făcut dezvăluirea aşteptată de toată lumea, la 10 ani de la incidentul cu Zidane

Materazzi a făcut dezvăluirea aşteptată de toată lumea, la 10 ani de la incidentul cu Zidane
09 Iul 2016   •   14:11

Fostul internaţional italian Marco Materazzi, ajuns la 42 de ani, regretă incidentul avut cu Zinedine Zidane, în finala Cupei Mondiale din 2006, şi susţine că, în injuriile adresate fracenzului, a menţionat-o pe sora acestuia.

Marco Materazzi le-a mărturisit francezilor de la L’Equipe că întîmplarea petrecută în urmă cu 10 ani i-a schimbat viaţa pentru totdeauna.

„Am menţionat-o pe sora lui, nu şi pe mama lui. I-am spus ceva foarte stupid, dar cuvintele mele nu meritau o asemnea reacţie. În orice colţ al lumii, fie că este vorba de Roma, Napoli, Torino, Milano sau Paris, auzi lucruri mult mai rele”, a spus Marco Materazzi pentru L’Equipe.

Marcatorul unui gol extrem de spectaculos din penalty în timpul regulamentare, Zidane a şocat pe toată lumea în prelungiri şi, după ce a fost înjurat de fundaşul italian Materazzi, i-a aplicat pur şi simplu un cap în piept, fiind eliminat direct. Zidane nu l-a iertat nici acum pentru acele înjurături.

×
Subiecte în articol: Zinedine Zidane Cupa Mondiala
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close