Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Maxim de puncte pentru echipele londoneze în Liga Campionilor. Vezi rezultate

Maxim de puncte pentru echipele londoneze în Liga Campionilor. Vezi rezultate

Maxim de puncte pentru echipele londoneze în Liga Campionilor. Vezi rezultate
29 Sep 2010   •   14:13

Şase echipe şi-au continuat parcursul perfect în Liga Campionilor, după prima zi a etapei secunde din faza grupelor. Londonezii de la Chelsea şi Arsenal, est-europenii de la Spartak Moscova şi Şahtior Doneţk, precum şi Real Madrid şi Bayern Munchen au acumulat şase puncte în grupele lor, după meciurile de marţi, în timp ce AS Roma a reuşit prima victorie în actuala stagiune.

Golurile marcate în prima repriză de John Terry şi Nicolas Anelka i-a adus lui Chelsea victoria cu 2-0 în grupa F, în faţa lui Olympique de Marseille, în timp ce în cealaltă partidă a grupei Spartak Moscova a obţinut a doua victorie, 3-0 cu MSK Zilina, Ari înscriind de două ori.

Arsenal conduce în grupa H, după ce a marcat nouă goluri în două etape, ultima victimă fiind Partizan Belgrad, scor 3-1, la capătul unui meci cu trei lovituri de pedeapsă, din care două ratate. Şahtior Doneţk are de asemenea maxim de puncte, graţie victoriei cu 3-0 obţinută la SC Braga.

FC Bayern e neînvinsă în grupa E, după 2-1 la Basel, însă vicecampioana Europei a avut nevoie de un gol marcat de Bastian Schweinsteiger abia în minutul 89 pentru a face diferenţa. AS Roma şi-a luat revanşa în faţa CFR Cluj pentru o partidă din 2008 şi s-a impus cu 2-1 şi a egalat la puncte campioana României.

Real Madrid s-a chinuit cu AJ Auxerre, însă golul marcat de Angel di Maria în minutul 81 a fost suficient pentru a aduce a doua victorie în grupă. În cealaltă partidă, AC Milan şi AFC Ajax au remizat, scor 1-1.

Grupa E
FC Basel 1893 1-2 FC Bayern München
AS Roma 2-1 CFR 1907 Cluj

Grupa F
Chelsea FC 2-0 Olympique de Marseille
FC Spartak Moscova 3-0 MSK Zilina

Grupa G
AJ Auxerre 0-1 Real Madrid CF
AFC Ajax 1-1 AC Milan

Grupa H
FK Partizan 1-3 Arsenal FC
SC Braga 0-3 FC Şahtior Doneţk

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close