Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Meci de "10" între "olimpicele" din Ligue 1: Lyon - Marseille 5-5 (VIDEO)

Meci de "10" între "olimpicele" din Ligue 1: Lyon - Marseille 5-5 (VIDEO)

Meci de "10" între "olimpicele" din Ligue 1: Lyon - Marseille 5-5 (VIDEO)
09 Noi 2009   •   02:02


Olympique Lyon şi Olympique de Marseille au înscris zece goluri în derby-ul din Ligue 1, disputat pe Stade Gerland. Un gol marcat în prelungirile partidei de Jeremy Toulalan i-a asigurat lui Marseille un punct, după un remarcabil 5-5 la Lyon, cu destule răsturnări de situaţie.

Marseille a revenit de două ori şi a ajuns să conducă cu 4-2, însă Lyon a avut puterea să revină la rândul ei şi să treacă în avantaj în ultimul minut, doar cât să piardă două puncte după ce Toulalan a înscris în propria poartă.

Miralem Pjanic a deschis scorul pentru Lyon în minutul trei, dar Souleymane Diawara a punctat cu capul din cornerul lui Fabrice Abriel, în minutul 11, pentru a egala. Pjanic l-a servit apoi pe Sidney Govou trei minute mai târziu, însă Marseille a egalat cu un minut înainte de pauză prin Benoit Cheyrou.

Abriel a centrat perfect în minutul doi al reprizei secunde şi Bakari Kone a marcat pentru 3-2, iar Brandao a punctat şi el după un corner bătut de acelaşi Abriel în minutul 79. Lyon s-a apropiat la un gol în minutul 81, prin Lisandro Lopez, care apoi a egalat din penalty, trei minute mai târziu, după ce Gabriel Heinze a făcut henţ în careu.

Finalul a fost unul incendiar, cu gazdele reuşind să puncteze pentru 5-4 în minutul 90, prin rezerva Michel Bastos, doar ca Toulalan să înscrie în propria poartă în minutele de prelungire, după ce şutul lui Mamadou Niang a fost blocat.



Rezultatul i-a permis lui Bordeaux să rămână pe primul loc în Ligue 1, deşi a pierdut partida cu Lille, din deplasare, scor 0-2.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon Ligue 1
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close