Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Meciurile din Liga Campionilor se vor desfăşura în ciuda restricţiilor cauzate de norul vulcanic

Meciurile din Liga Campionilor se vor desfăşura în ciuda restricţiilor cauzate de norul vulcanic

Meciurile din Liga Campionilor se vor desfăşura în ciuda restricţiilor cauzate de norul vulcanic
19 Apr 2010   •   01:16

UEFA a anunţat că cele două semifinale din Liga Campionilor programate în această săptămână se vor desfăşura conform programului iniţial, în ciuda restricţiilor de călătorii aeriene din Europa cauzate de norul vulcanic.

Echipa de arbitri desemnată pentru meciurile de marţi rămâne valabilă, însă o brigadă de rezervă a fost contactată în cazul în care va fi nevoie să înlocuiască.

Ambele echipe oaspete şi-au luat măsurile necesare pentru a-şi reprograma călătoriile şi vor ajunge în timp util la destinaţiile de joc. FC Barcelona va călători la Milano, pentru meciul cu Inter, marţi, în timp ce Olympique Lyon se va deplasa la Munchen, pentru partida cu Bayern, 24 de ore mai târziu.

O decizie va fi luată în zilele următoare şi în legătură cu partidele Atletico - Madrid - Liverpool şi Hamburg - Fulham din semifinalele Europa League.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close