Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Media americană anunţă: Beckham rămâne la AC Milan până la vară

Media americană anunţă: Beckham rămâne la AC Milan până la vară

Media americană anunţă: Beckham rămâne la AC Milan până la vară
Sursa foto: David Beckham
03 Mar 2009   •   13:46



Clubul italian AC Milan şi-a îndeplinit, în cele din urmă, cea mai puternică dorinţă din ultima perioadă. "Rossoneri" îl vor putea ţine la Milano, până în vară, pe superstarul englez David Beckham. Anunţul a fost făcut de postul de televiziune american CBS prin intermediul unei ramuri pe care o are în California. În iulie, jucătorul va trebui să se întoarcă în Statele Unite.
Mişcarea care este, în realitate, o prelungire a contractului de împrumut care ar fi expirat pe data de 9 martie 2009, dată la care fostul jucător al lui Manchester United din Real Madrid ar fi trebuit să se întoarcă la Los Angeles Galaxy. Acum, însă, Becks se poate declara fericit, şi el dorindu-şi mutarea la fel de mult ca echipa italiană. În aceste condiţii, internaţionalul englez va rămâne în capitala modei până în iulie, pierzând totuşi şansa de a câştiga Cupa Uefa cu "rossoneri", după eliminarea de către Werder Bremen, şansele de a câştiga Lo Scudetto fiind şi ele foarte mici, Inter fiind lider detaşat în Serie A.
Mijlocaşul de 33 de ani a jucat, până acum, în Serie A şi Cupa Uefa pentru AC Milan, reuşind deja două goluri pentru "diavolii roşii". Echipa lui Silvio Berlusconi a încercat cumpărarea definitivă a jucătorului, dar cele două părţi nu s-au înţeles la preţ. În aceste condiţii, rămâne mai degrabă improbabilă varianta ca jucătorul să se transfere la AC Milan în vară, singurul lucru cert fiind că Beckham se va putea bucura din plin de următoarele 12 partide pe care le are de disputat în campionatul Italian, după ce echipa a fost eliminată din cupele europene.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham AC Milan Los Angeles Galaxy
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close