Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Medicii Fiorentinei se spală pe mâini: "Mutu a luat de capul lui substanţa interzisă"

Medicii Fiorentinei se spală pe mâini: "Mutu a luat de capul lui substanţa interzisă"

Medicii Fiorentinei se spală pe mâini: "Mutu a luat de capul lui substanţa interzisă"
Sursa foto: adrian mutu
28 Ian 2010   •   19:36

Responsabilitatea administrării substanţei interzise, sibutramina, depistate în sistemul lui Adrian Mutu îi aparţine jucătorului, susţine staful medical al Fiorentinei. Medicii echipei din Florenţa se disculpă în cazul "Mutu dopat II" şi spun că jucătorul a luat pastilele cu substanţa interzisă fără să îi consulte. Mutu a fost, deja, suspendat pe termen nelimitat de echipa toscană.
"Doctorul Paolo Manetti a vorbit la Radio Blu şi a lăsat să se înţeleagă că staful medical al clubului Fiorentina nu are nicio responsabilitate în administrarea substanţei sibutramină jucătorului Adrian Mutu. Jucătorul a luat din proprie iniţiativă substanţa. Fotbalistul nu se aştepta la astfel de consecinţe şi este vizibil şocat. Din acest moment, are şapte zile la dispoziţie pentru a decide ce va face, dacă va cere sau nu contraexpertiza", a notat site-ul fiorentina.it
Victor şi Ioan Becali promit că-l susţin pe Mutu
Fraţii Becali îi transmit lui Mutu că va avea susţinerea lor pe parcursul scandalului care s-a declanşat, cu toate că este a doua oară când îşi administrează substanţe interzise sub impresariatul lor. Cei doi au recunoscut că Mutu este sub stare de şoc.
"Am vorbit cu el (n.r. - Adrian Mutu) şi cu cei din conducerea clubului, erau împreună. E vorba de o substanţă de slăbit, nu este o substanţă care să mărească capacitatea de efort şi a fost pusă de curând pe lista substanţelor interzise. E normal ca Adi să fie preocupat, nu e într-o situaţie plăcută, că a mai avut acea problemă cu Chelsea. Trebuie să facă şi proba B, în mod sigur o va face. Este o situaţie foarte diferită de ce s-a întâmplat la Chelsea şi asta nu apare într-un moment prea bun. Sper să nu fie suspendat, depinde de ce se va întâmpla, de cum îşi va pregăti apărarea. Nu vreau să mă gândesc că va fi suspendat", a declarat Victor Becali la GspTV.
Ioan Becali s-a limitat să declare că priveşte situaţia cu optimism.
Antena3.ro

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close