Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi a stabilit un record absolut. A cucerit cel de-al şaselea trofeu „Balonul de Aur” din carieră

Messi a stabilit un record absolut. A cucerit cel de-al şaselea trofeu „Balonul de Aur” din carieră

Messi a stabilit un record absolut. A cucerit cel de-al şaselea trofeu „Balonul de Aur” din carieră
de S.T.    |    02 Dec 2019   •   23:42

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a cucerit cel de-al şaselea trofeu „Balonul de Aur” din carieră, care a recompensat cel mai bun jucător al anului, luni seara, în cadrul galei premiilor cu acelaşi nume, organizată de revista France Football la Teatrul Chatelet din Paris.

Messi a stabilit astfel un record absolut, devansându-l pe marele său rival, portughezul Cristiano Ronaldo, care are doar cinci trofee „Balonul de Aur”.

Atacantul echipei FC Barcelona, în vârstă de 32 de ani, s-a impus în faţa a doi jucători de la Liverpool, câştigătoarea Ligii Campionilor, fundaşul olandez Virgil Van Dijk (locul al doilea) şi atacantul senegalez Sadio Mane (locul patru), succedându-i în palmaresul trofeului croatului Luka Modric (Real Madrid). Messi, care a câştigat anul acesta doar titlul de campion al Spaniei, cu Barca, a mai cucerit trofeul în 2009, 2010, 2011, 2012 şi 2015.

Cristiano Ronaldo (Juventus) a ocupat locul al treilea în ierarhia finală a premiului pe 2019.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Balonul de Aur Messi record Lionel Messi
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close