Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi e modest: "Nu mă mai comparaţi cu Maradona, e o lipsă de respect pentru el!"

Messi e modest: "Nu mă mai comparaţi cu Maradona, e o lipsă de respect pentru el!"

Messi e modest: "Nu mă mai comparaţi cu Maradona, e o lipsă de respect pentru el!"
Sursa foto: lionel messi
03 Iun 2009   •   13:52

Câştigător a tuturor trofeelor pune în joc pentru echipele spaniole în acest sezon, Messi este principalul favorit să câştige "Balonul de Aur" în acest an, o premieră pentru fotbalul argentinian. Totuşi, în ciuda calităţilor sale incontestabile, Messi se enervează atunci când este comparat cu idolul său, Diego Maradona, despre care spune că este şi va rămâne unic.
"Nu există decât un Maradona. Nu o să mai fie niciodată altul şi nimeni nu o să-l egaleze. E o lipsă de respect atunci când oamenii mă compară cu Diego", a declarat Messi, potrivit goal.com.
Messi, în schimb, nu s-a ferit să îşi compare cei doi antrenori, de la echipa naţională - Maradona - şi de la club - Pep Guardiola. Micuţul mijlocaş agreează stilul amânduror tehnicieni şi spune că există multe similitudini între cei doi.
"Sunt foarte asemănători. Amândoi sunt apropiaţi de jucători, ştiu multe despre fotbal şi ştiu cum să îşi transmită ideile", a pricizat Messi.
Echipa naţională a Argentinei se pregăteşte pentru un nou meci în Grupa Sudamericană de calificare la Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud, iar mijlocaşul de 21 de ani priveşte cu optimism întâlnirea cu echipa Columbiei steliştilor Toja şi Zapata. Messi şi-a revenit după "coşmarul" din Bolivia, 1-6, în ultimul meci din actualele calificări şi spune că, împreună cu Sergio "Kun" Aguero şi Carlos Tevez va putea să îşi pună echipa în frunte.
Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close