Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi înscrie patru goluri în poarta lui Arsenal şi stabileşte prima semifinală a Ligii: Barca - Inter (VIDEO)

Messi înscrie patru goluri în poarta lui Arsenal şi stabileşte prima semifinală a Ligii: Barca - Inter (VIDEO)

Messi înscrie patru goluri în poarta lui Arsenal şi stabileşte prima semifinală a Ligii: Barca - Inter (VIDEO)
06 Apr 2010   •   23:35

Inter Milano şi-a asigurat prezenţa în semifinalele Ligii Campionilor cu un efort minim la Moscova şi va întâlni în penultimul act Barcelona, care a apelat la magia lui Messi pentru a trece de Arsenal.

Italienii au clarificat soarta calificării după doar şase minute la Moscova, când Wesley Sneijder a trimis o lovitură liberă pe sub zid şi pe lângă portarul Igor Akinfeev. La scorul de 0-1, ŢSKA avea nevoie de trei goluri pentru a avansa, o misiune imposibilă pentru ruşi chiar şi înainte ca Odiah Chidi să fie eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Diego Milito a ratat două mari ocazii pentru Inter apoi, însă trupa lui Jose Mourinho era deja cu gândul la semifinale, după 2-0 la general.

Vezi aici golurile partidei

Tehnicianul portughez a devenit în urma acestei calificări primul tehnician care a dus trei echipe diferite în semifinalele Ligii Campionilor. Mourinho a dus Porto în semifinale în 2004, când a şi câştigat trofeul, pentru ca apoi să califice şi Chelsea în penultima fază a competiţiei. Alături de Mourinho s-ar putea afla miercuri şi Loius Van Gaal, tot cu trei calificări cu echipei diferite, dacă Bayern învinge Manchester United.

FC Barcelona - Arsenal 4-1 (6-3 la general)
Arsenal a deschis scorul în minutul 18 prin Bendtner şi părea să dea lovitura pe Nou Camp şi să elimine o mare favorită la titlu. Barcelona a fost trezită însă la viaţă de magicianul de la mijlocul terenului, Messi înscriind trei goluri până la pauză şi întorcând decisiv rezultatul.

Vezi aici golurile partidei

Lionel Messi a egalat după doar trei minute de la reuşita lui Arsenal, pentru ca în minutul 37 să pună Barcelona în avantaj. Arsenal avea nevoie de un singur gol pentru a trimite meciul în prelungiri, însă Messi a mai punctat o dată pe un contraatac fulger şi a stabilit scorul la pauză, 3-1.

Arsenal putea relansa partida pe final, însă mingea a întâlnit bara, iar Barcelona se juca şi ea cu ocaziile la cealaltă poartă. Scorul final a fost stabilit de acelaşi Messi, în minutul 89, când l-a învins pe portarul celor de la Arsenal la a doua încercare cu un şut de la marginea careului mic.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Liga Campionilor
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close