Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi, la superlativ. Argentinianul a fost desemnat jucătorul anului şi de FIFA

Messi, la superlativ. Argentinianul a fost desemnat jucătorul anului şi de FIFA

Messi, la superlativ. Argentinianul a fost desemnat jucătorul anului şi de FIFA
Sursa foto: lionel messi
22 Dec 2009   •   13:56

Argentianul care a câştigat cu FC Barcelona toate trofeele pe care o echipă le poate lua într-un an şi-a adăugat, luni, la palmares o nouă distincţie. Messi a fost declarat de FIFA cel mai bun jucător al anului 2009, după ce şi revista France Football îi acordase "Balonul de Aur" pentru anul care se va încheia în curând. FIFA i-a acordat acest premiu lui Messi în urma voturilor exprimate de antrenorii şi căpitanii echipelor naţionale.
Lionel Messi nu i-a lăsat indiferenţi nici pe antrenorii şi căpitanii federaţiilor naţionale de fotbal, iar aceştia l-au ales pe atacantul campioanei catalane drept cel mai bun jucător al lumii. Argentinianul crestut de FC Barcelona i-a depăşit în cursa pentru titlul de "FIFA World Player of the Year" pe colegii săi de echipă Andres Iniesta şi Xavi Hernandez, dar şi pe brazilianul Kaka şi portughezul Cristiano Ronaldo (ambii de la Real Madrid).
Numărul 10 de la Barcelona are 22 de ani a înscris în sezonul trecut din La Liga de 23 de ori, în această toamnă având alte nouă goluri în competiţia internă. Messi a câştigat, cu Barcelona, campionatul Spaniei, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lionel Messi FIFA FC Barcelona
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close