Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi: Nu pot câştiga de unul singur meciurile Argentinei

Messi: Nu pot câştiga de unul singur meciurile Argentinei

Messi: Nu pot câştiga de unul singur meciurile Argentinei
Sursa foto: lionel messi
23 Sep 2009   •   17:43

Lionel Messi s-a arătat deranjat de cei care critică Argentina şi care cred că el nu îşi arată adevărata valoare la meciurile internaţionale sub comanda lui Diego Maradona. Starul Barcelonei susţine că acuzaţiile sunt false şi a cerut în plus tuturor colegilor de la naţională să lupte pentru a obţine calificarea la Campionatul Mondial.

După două înfrângeri într-o lună, Argentina a alunecat pe locul cinci în America de Sud, şi s-a scris că Messi şi Maradona ar fi certaţi şi nu şi-ar mai vorbi.

"Nu este adevărat că nu mai îmi vorbeşte," a declarat Messi . "Relaţia noastră este fantastică şi el se poartă minunat cu toţi jucătorii?.

Criticii l-au acuzat pe Messi că nu prezintă aceeaşi formă ca la club, când joacă pentru Argentina, dar el acuză lipsa de antrenament pentru jocul echipeiî

"Nu poţi compara meciruile, deoarece la Barcelona de antrenăm în fiecare zi, iar pentru echipa naţională este dificil să ne întâlnim pentru două meciuri şi să jucăm foarte bine. Este adevărat că la Barcelona am jucători extraordinari alături, dar jucători la fel sunt şi la naţională, care pot juca la fel cum o facem la Barcelona. Dar nu pot câştiga un meci de unul singur. Este responsabilitatea întregii echipe şi trebuie să mergem să câştigăm fiecare meci."
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close