Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi semnează prelungirea cu Barcelona până în 2016, cu o clauză de reziliere de 250 de milioane

Messi semnează prelungirea cu Barcelona până în 2016, cu o clauză de reziliere de 250 de milioane

Messi semnează prelungirea cu Barcelona până în 2016, cu o clauză de reziliere de 250 de milioane
Sursa foto: lionel messi
18 Sep 2009   •   22:20

Principalul favorit la câştigarea Balonului de Aur în acest an, Lionel Messi, şi-a prelungit vineri înţelegerea cu clubul de care aparţine, FC Barcelona, până în 2016. Şi asta cu toate că avea încă cinci ani de angajament cu campioana Spaniei şi a Europei. Catalanii au crescut suma minimă pe care trebuie să o plătească un club pentru a-l achiziţiona pe argentinian de la 150 de milioane de euro la 250 de milioane. Noul salariu al jucătorului este încă necunoscut, dar suma anuală este aproximată la 10-12,5 milioane de euro.
Messi, în vârstă de 22 de ani, este legitimat la echipa fanion a Cataluniei din 2001 şi avea până vineri, potrivit presei spaniole, un salariu anual de 7-8 milioane de euro. Contractul pe care Messi urma să îl semneze era considerat de aceiaşi jurnalişti drept cel mai consistent al oricărui jucător de pe mapamond.
"Este o veste extrem de bună, faptul că Messi şi-a prelungit contractul. Aşa a fost şi când şi-au prelungit acordurile Victor Valdes şi Xavi. Lumea merge la meciuri ca să îi vadă pe cei mai buni, iar aceştia sunt cei mai buni", a declarat mulţumit antrenorul Pep Guardiola, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close