Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Metalist, surpriza serii în UEFA: 1-0 la Sampdoria. Hamburg, Braga şi Aalborg se impun la scor. Vezi rezultatele

Metalist, surpriza serii în UEFA: 1-0 la Sampdoria. Hamburg, Braga şi Aalborg se impun la scor. Vezi rezultatele

Metalist, surpriza serii în UEFA: 1-0 la Sampdoria. Hamburg, Braga şi Aalborg se impun la scor. Vezi rezultatele
19 Feb 2009   •   00:39

Metalist Kharkiv a dat lovitura serii în 16-imile Cupei UEFA şi aventura ucrainenilor în cupele europene poate continua după victoria cu 1-0 de la Sampdoria. Denis Oliynyk a înscris singurul gol al partidei din Italia, chiar înainte de pauză.
Surprinzătoare este şi victoria înregistrată de Aalborg în meciul cu Deportivo La Coruna, scor 3-0. Danezii au avut parte de o repriză secundă excelentă, când aripa Anders Due a reuşit o ?dublă?, marcând în minutele 53 şi 71, înainte ca Michael Jakobsen să adauge un al treilea gol din lovitură de la 11 metri.
Dacă Aalborg ar mai putea avea mici emoţii în privinţa meciului retur din 26 februarie, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Hamburg, care s-a impus tot cu 3-0, însă în deplasare. Nemţii au învins în prima manşă formaţia olandeză NEC Nijmegen, golurile partidei fiind marcate de Piotr Trochowski (41), Alex Silva (45) şi Ivica Olic (75).
Tot 3-0 s-a încheiat şi partida dintre Sporting Braga şi Standard Liege. Elevii lui Loţi Boloni au cedat uşor partida şi calificarea în optimi s-a îndepărtat simţitor, deşi belgienii aveau mari speranţe. Renteria a deschis scorul pentru gazde în minutul 17, pentru ca Leone să dubleze avantajul nouă minute mai târziu. Scorul final a fost stabilit de Aguiar în minutul 84.
Iată şi celelalte rezultate ale serii (click pe rezultat pentru video):
Dinamo Kiev ? Valencia 1-1
Zenit ? Stuttgart 2-1
Olympiakos Pireu ? St.Etienne 1-3
Aston Villa ? ŢSKA Moscova 1-1
Werder Bremen ? AC Milan 1-1
Bordeaux ? Galatasaray 0-0
PSG ? Wolfsburg 2-0
Joi se dispută:
Lech Poznan ? Udinese
Şahtior Doneţk ? Tottenham
FC Copenhaga ? Manchester City
Fiorentina ? Ajax
Marseille ? Twente
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Standard Liege Cupa UEFA
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close