Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Micah Richards, suspectat de poliţie că a agresat un tânăr de 18 ani

Micah Richards, suspectat de poliţie că a agresat un tânăr de 18 ani

Micah Richards, suspectat de poliţie că a agresat un tânăr de 18 ani
Sursa foto: Micah Richards
05 Feb 2009   •   16:26

Fundaşul lui Manchester City şi al naţionalei Angliei, Micah Richards, a fost interogat de poliţie după ce au apărut suspiciunile că ar fi agresat un tânăr de 18 ani la ieşirea dintr-un club de noapte. Incidentul în care se pare că a fost implicat fotbalistul de 20 de ani nu este singurul caz din ultima vreme. Mai mult, fotbalul englez s-a confuntat tot mai des cu discuţii privind diverse infracţiuni, jucători ca Robinho sau Steven Gerrard fiind traşi la răspundere pentru acte de violenţă.
Agresiunea despre care se spune că l-a avut ca autor pe Micah Richards a avut loc în localitatea Hale, în noaptea de 23 spre 24 decembrie 2008, anunţă Mediafax. Fotbalistul nu a fost, încă, reţinut de poliţie, dar s-ar putea ajunge la o asemenea măsură după ce, cel târziu pe 8 aprilie, poliţia va face cunoscut rezultatul investigaţiilor.
Fapta lui Richards, în caz că poliţia nu se înşală, se înscrie într-o serie infracţională din fotbalul englez începută de căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard şi continuată de atacantul brazilian Robinho, coleg cu Richards la Manchester City. Gerrard a trebuit, deja, să se înfăţişeze în faţa instanţei după o încăierare într-un bar în urma căreia un bărbat a fost lovit puternic în faţă, ajungând la spital. Mult mai gravă este fapta de care a fost suspectat Robinho, acesta fiind, în opinia poliţiei, autorul unui viol. Bineînţeles, amândoi fotbaliştii au negat acuzaţiile ce li s-au adus.
Foto: www.chelseapies.tv
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester City
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close