Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Michael Owen la Manchester United! Fostul puşti minune îşi poate relansa cariera la rivali

Michael Owen la Manchester United! Fostul puşti minune îşi poate relansa cariera la rivali

Michael Owen la Manchester United! Fostul puşti minune îşi poate relansa cariera la rivali
Sursa foto: michael owen
03 Iul 2009   •   09:09

A făcut minuni la naţionala Angliei la Cupa Mondială din 1998 şi a devenit cel mai tânăr marcator din istoria "Albionului". Michael Owen, care a jucat 13 ani pentru Liverpool la toate nivelurile, este liber de contract după retrogradarea lui Newcastle şi ar putea face o mutare şoc, având în vedere performanţele lui din ultimii ani: să semneze cu campioana Manchester United, pentru care va face vineri examenul medical.
La 29 de ani şi la cinci ani de la plecarea de la echipa la care a învăţat fotbalul, Liverpool, Michael Owen se pregăteşte să treacă sub comanda antrenorului de legendă al lui United, Alex Ferguson. Surprinzătoare este decizia scoţianului de a-i acorda încredere lui Owen, care în ultimii ani a jucat un sezon la Real Madrid şi patru pentru Newcastle, formaţia care a retrogradat din Premier League la finalul sezonului trecut. Măcinat de accidentări şi negăsindu-şi forma pe care o avea când Liverpool câştiga Cupa Uefa împotriva lui Alaves şi revenea în Liga Campionilor după o lungă perioadă, Owen a părut aproape de a semna cu Stoke City şi Hull City, potrivit The Guardian.
Confruntată cu probleme în atac, unde Cristiano Ronaldo şi Carlos Tevez au plecat de la echipă, United va încerca să îşi asigure porţia de goluri pentru sezonul viitor reunind partenerii din atac al naţionalei Angliei de acum câţiva ani, Owen şi Rooney. Cu toate acestea, succesul mutării poate fi contestat îndelung, iar suporterii vor fi, cu siguranţă, nemulţumiţi din cauza transferului unui idol al rivalilor de moarte, Liverpool. Ferguson este, astfel, mulţumit că s-a ales cu un jucător cu nume după ce a ratat transferul lui Karim Benzema, atacantul de 21 de ani preferând să meargă la Real Madrid.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close