Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Michel Platini confirmă că va candida la preşedinţia FIFA

Michel Platini confirmă că va candida la preşedinţia FIFA

Michel Platini confirmă că va candida la preşedinţia FIFA
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Iul 2015   •   14:26

Michel Platini a confirmat că va candida la preşedinţia FIFA, anunţă Eurosport.

Francezul, care în prezent este preşedinte al UEFA, va fi unul dintre candidaţi la alegerile ce au loc pe 26 februarie 2016.

"Sunt momente în viaţă în care trebuie să ştii să-ţi iei destinul în mâini. Vreau să redau FIFA rolul şi demnitatea pe care le merită. Am decis să candidez deoarece este în interesul fotbalului", a afirmat Platini într-o scrisoare publicată pe site-ul oficial al UEFA.

"Contez pe sprijinul vostru şi pe dragostea comună pentru fotbal, pentru ca împreună să oferim milioanelor de pasionaţi ai sportului nostru ceea ce aşteaptă: FIFA exemplară, unită şi solidară, respectată, iubită şi populară", a adăugat şeful forului de la Nyon.

În vârstă de 60 de ani, Michel Platini este unul dintre cei mai mari şi influenţi critici ai actualului preşedinte FIFA, Sepp Blatter.

La doar câteva zile după ce a fost reales la conducerea FIFA, Sepp Blatter şi-a dat demisia. El fusese reales pentru un al cincilea mandat, însă totul s-a întâmplat în mijlocul unui scandal planetar privind corupţia din fotbal.

×
Subiecte în articol: Sepp Blatter Michel Platini FIFA UEFA
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close