Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Milan a învins cu 2-1 pe Juventus şi a câştigat Trofeul Berlusconi

Milan a învins cu 2-1 pe Juventus şi a câştigat Trofeul Berlusconi

Milan a învins cu 2-1 pe Juventus şi a câştigat Trofeul Berlusconi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Aug 2011   •   13:45

Tradiţionala întâlnire anuală între AC Milan şi Juventus, contând pentru Trofeul Berlusconi, a fost câştigată de campioana Italiei, care s-a impus cu 2-1 şi a păstrat cupa „acasă”.

Pentru Andrea Pirlo, partida a reprezentat ocazia de a-şi înfrunta fosta echipă, după ce în această vară s-a despărţit de AC Milan şi a semnat cu Juventus.

Deşi s-a bazat în atac doar pe Cassano, echipa lui Massimiliano Allegri a deschis scorul încă din start, prin Boateng, pentru ca olandezul Seedorf să facă 2-0 după 22 de minute. Replica lui Juve a venit abia în repriza a doua, atunci când Mirko Vucinic a marcat golul de onoare al Bătrânei Doamne.

Am jucat excelent în prima repriză, dar după pauză, şi din cauza căldurii, lucrurile s-au mai schimbat. Băieţii s-au descurcat bine şi sper să-i văd în aceeaşi formă mereu”, a declarat Allegri.

Noul antrenor al lui Juventus, Antonio Conte, a analizat atât părţile pozitive, cât şi pe cele negative din jocul echipei sale: „Prima parte a fost un exemplu despre ce nu trebuie să facem. În schimb, în repriza a doua, am fi meritat să egalăm. Schimbarea a venit din determinarea şi puterea echipei de a reacţiona”.

×
Subiecte în articol: AC Milan Juventus
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close