Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Milan - Arsenal, derbyul optimilor din Liga Campionilor. Adversari accesibili pentru Barcelona şi Real Madrid

Milan - Arsenal, derbyul optimilor din Liga Campionilor. Adversari accesibili pentru Barcelona şi Real Madrid

Milan - Arsenal, derbyul optimilor din Liga Campionilor. Adversari accesibili pentru Barcelona şi Real Madrid
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    16 Dec 2011   •   13:26

AC Milan - Arsenal este cel mai interesant meci din optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma tragerii la sorţi care a avut loc vineri la prânz în Elveţia, la Nyon. Nu este singurul duel anglo-italian din această fază, Napoli urmând să se lupte pentru un loc în sferturi cu Chelsea.

Meciurile tur vor avea loc pe 14/15 şi 21/22 februarie, în timp ce partidele retur sunt programate pe 6/7 şi 13/14 martie. Câştigătoarele celor opt grupe vor beneficia de avantajul terenului propriu în manşa secundă.

Considerate principalele favorite la cucerirea trofeului, FC Barcelona şi Real Madrid, vor avea parte de adversari accesibili. Catalanii vor juca împotriva germanilor de la Bayer Leverkusen, în timp ce echipa lui Jose Mourinho va întâlni pe TSKA Moscova.

Bayern Munchen, care ţinteşte finala ce va avea loc pe propria arenă, se va duela cu FC Basel, echipa care a eliminat-o pe Manchester United, în timp ce Olympique Lyon se poate considera norocoasa zilei, pentru că a primit adversarul dorit de toată lumea, APOEL Nicosia, marea surpriză din faza grupelor.

Echipa lui Cristi Chivu, Inter Milano, porneşte cu prima şansă în faţa lui Olympique Marseille, iar Benfica va întâlni pe Zenit St. Petersburg.

Liga Campionilor, Optimi de finală

Olympique Lyon - APOEL Nicosia
Napoli - Chelsea
AC Milan - Arsenal
FC Basel - Bayern Munchen
Leverkusen - FC Barcelona
TSKA Moscova - Real Madrid
Zenit St. Petersburg - Benfica
O. Marseille - Inter Milano

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close