Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Milan câştigă Trofeul Berlusconi în faţa lui Juventus, după 5-4 la penalty-uri (VIDEO)

Milan câştigă Trofeul Berlusconi în faţa lui Juventus, după 5-4 la penalty-uri (VIDEO)

Milan câştigă Trofeul Berlusconi în faţa lui Juventus, după 5-4 la penalty-uri (VIDEO)
18 Aug 2009   •   10:00

AC Milan şi Juventus Torino şi-au disputat luni seara Trofeul Luigi Berlusconi, menit să ofere un plus de moral înaintea debutului noului sezon din Serie A. În mod straniu, Juventus a avut parte de mai mulţi suporteri pe San Siro decât gazda AC Milan, însă aceştia au plecat supăraţi acasă după ce ?rossoneri? s-au impus cu 5-4 la penalty-uri.

Scorul după cele 90 de minute regulamentare de joc a fost 1-1, după ce golul norocos al lui Diego din minutul 27 a fost anulat de reuşita lui Pato din minutul 68. Obosite după cele două reprize, echipele au căzut de acord să se treacă direct la loviturile de departajare, unde singurul care a ratat a fost tânărul Yago de la Juventus, care a şi deschis seria penalty-urilor.

Meciul s-a încheiat astfel cu o victorie rară obţinută de AC Milan în amicalele din această vară, aceasta fiind prima după un 2-0 cu Varese. Gazdele şi-au luat totodată revanşa după ce Juventus a câştigat Trofeul Tim săptămâna trecută, învingând Inter la penalty-uri şi AC Milan cu 2-0 în celebrul triunghiular.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Juventus Torino
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close