Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Milan-Fiorentina 1-0. Echipa Viola, fără Mutu, este în pericol de a se depărta de Liga Campionilor (VIDEO)

Milan-Fiorentina 1-0. Echipa Viola, fără Mutu, este în pericol de a se depărta de Liga Campionilor (VIDEO)

Milan-Fiorentina 1-0. Echipa Viola, fără Mutu, este în pericol de a se depărta de Liga Campionilor (VIDEO)
Sursa foto: Pato AC Milan
18 Ian 2009   •   11:39

Milan a fost gazda Fiorentinei pe San Siro sâmbătă într-un meci în care spera să îşi păstreze şansele la Scudetto , în vreme ce formaţia viola avea nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-şi reveni după înfângerea cu Lecce şi să rămână în cursa pentru Liga Campionilor.
Meciul a avut o savoare deosebită deoarece ar putea fi ultimul pentru Kaka în tricoul lui Milan, după ce Manchester City a făcut o ofertă de 120 milioane de euro, pe care clubul o ia în considerare. Oricum fanii şi-au arătat nemulţumirea prin scandări şi bannere.
În minutul cinci a existat o fază controversată când portarul milanez Christian Abbiati a părut că l-a faultat pe Jovetic, ceea ce l-a făcut pe arbitru să dicteze penalti. După consultări cu tuşierul însă, acesta şi-a schimbat poziţia şi anulează lovitura. Reluările au arătat că probabil aceasta a fost decizia corectă.
Două minute mai târziu, Milan loveşte şi înscrie la prima ocazie. După un corner scurt dintre David Beckham şi Marek Jankulovski, balonul ajunge la Pato, care şutează plasat din interiorul careului pentru a face 1-0.
Rossoneri păreau motivaţi şi şi-au demonstrat superioritatea în deschidere. Oricum, partida pierde din intensitate, iar Fiorentina, fără Mutu, nu găseşte drumul spre poartă. Se poate considera de altfel că Milan a fost echipa mai bună în prima repriză, chiar dacă nu cu mult.
A doua repriză o vede pe Milan începând în forţă, cu o ocazie nfructificată pentru Kaka, în interiorul careului, dar şi o incursiune personală, oprită în ultimul moment.
Milan termină meciul în 10 oameni după ce în minutul 90, Jankulovski degajează puternic după ce jocul fusese oprit şi primeşte al doilea cartonaş galben. Oricum în cele două minute de prelungire nu echipa nu a avut probleme în a menţine scorul şi ia trei puncte vitale. De cealaltă parte, Fiorentina este în pericol de a se îndepărta de Liga Campionilor.
În alt meci din Serie A disputat sâmbătă, Siena a trecut de Reggina cu acelaşi scor 1-0.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Kaka Adrian Mutu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close