Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Milan Jovanovici: "Am obţinut multe informaţii despre naţionala României de la Ladislau Boloni"

Milan Jovanovici: "Am obţinut multe informaţii despre naţionala României de la Ladislau Boloni"

Milan Jovanovici: "Am obţinut multe informaţii despre naţionala României de la Ladislau Boloni"
Sursa foto: milan jovanovici
25 Mar 2009   •   18:39

Fericire mare pe Milan Jovanovici, jucător la formaţia belgiană Standard Liege, antrenată de românul Ladislau Boloni. Sârbul, viitor adversar al Românei în partida de sâmbătă de la Constanţa, susţine că a obţinut toate informaţiile de care avea nevoie despre echipă şi, în special, despre viitorul adversar direct, Contra, de la antrenorul său de la club şi le promite înfrângerea românilor.
"De la antrenorul meu Boloni, care a jucat pentru naţionala României, am luat destule informaţii despre adversari. Ştiu tot ce se poate şti despre posibilul adversar direct, Cosmin Contra, aşa că am deja în cap ce trebuie să fac în meciul cu România. Nici nu mă gândesc la varianta înfrângerii.", a declarat atacantul sârb.
Chinuit în ultima vreme de o răceală puternică, Jovanovici susţine că se simte acum mai bine şi că este apt pentru a juca în partida crucială de pe Stadionul "Farul".
"Am avut o răceală groaznică, dar acum sunt gata de joc. Doctorii suspectau o meningită, mi s-au făcut teste suplimentare. Am pierdut cinci kilograme în perioada în care am fost bolnav, dar trei le-am pus deja la loc. La Constanţa trebuie să dăm dovadă de sânge rece şi să avem mintea limpede. România e o echipă periculoasă", a spus Jovanovici, anunţă Mediafax.
Colegul lui Jovanovici de la naţionala Serbiei, fundaşul Ivica Dragutinovici de la FC Sevilla, este sigur că rezultatul partidei depinde în totalitate de evoluţia de pe teren a echipei oaspete. Deşi sârbul consideră echipa României una valoroasă, spune că elevii lui Radomir Antici vin cu un singur gând, acela de a câştiga şi de a scoate România din cursa pentru calificare.
"Rezultatul bătăliei de la Constanţa depinde de jocul echipei noastre. Meciul cu România este o piatră de hotar în lupta pentru calificare. Dacă învingem, şansele românilor se reduc drastic, la minimum. Sunt optimist şi cred că vom învinge. Respectăm echipa României, este un adversar valoros, dar nu luăm în calcul decât victoria. Suntem pe primul loc în grupă şi vrem sã tranşăm cât mai repede calificarea", a precizat Dragutinovici, conform sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ladislau Boloni
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close